YPSILON | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

YPSILON

Basisbog - bind 2

Ypsilon er som den eneste i serien i to bind, og den kan betragtes som en basisbog, der dels fokuserer på stof, der giver et grundlag for at undervise på skolens mellemtrin, og dels behandler dele af det faglige indhold, der er af betydning for en matematiklærer uanset, hvilket af grundskolens niveauer, han eller hun skal undervise på. I tæt...

Læs mere

Ypsilon er som den eneste i serien i to bind, og den kan betragtes som en basisbog, der dels fokuserer på stof, der giver et grundlag for at undervise på skolens mellemtrin, og dels behandler dele af det faglige indhold, der er af betydning for en matematiklærer uanset, hvilket af grundskolens niveauer, han eller hun skal undervise på. I tæt tilknytning til behandlingen af det faglige indhold diskuteres de fagdidaktiske spørgsmål, der er forbundet med det.

Det faglige og det fagdidaktiske er således i vid udstrækning sammentænkt. henvender sig til alle, der skal undervise i matematik i grundskolen. Men det er også en bog, der har en bredere appel, idet den behandler kulturhistoriske aspekter af skolematematikken, som fx tallenes historie.

Matematik for lærerstuderende vandt Samfundslitteraturs Lærebogspris 2006.

Forlag: Samfundslitteratur
Sprog: Dansk
Illustreret: Ja
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover)
1. udgave (2007), 
852 sider
Vejl. Pris
398,-
ISBN 9788759313466

Yderligere information

Sidebar section

Bestil pensumeksemplar

Er du underviser, har du mulighed for at bestille et pensumeksemplar af bogen.Gå til bestilling

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Thomas Bestle på tb@samfundslitteratur.dk.