Udgiv hos os | Samfundslitteratur

Søgefelt

left side

Udgiv hos os

Er du forfatter hos os i forvejen? Eller kunne du tænke dig at blive det? Du er altid velkommen til at kontakte forlagsredaktøren for dit fagområde med dit forslag. Vi søger hele tiden efter nye projekter og ideer til udgivelser, og vi vil gerne høre fra dig så tidligt i processen som muligt.

Har du udfyldt vores synopsisskabelon? Vi vil gerne tage udgangspunkt i den, når vi vurderer dit udgivelsesforslag. Så det er det gode sted at starte: Download den og udfyld. Du finder synopsisskabelonen lige her: ►Synopsisskabelon – Samfundslitteratur 2022
Har du spørgsmål i den forbindelse, er du velkommen til at kontakte en forlagsredaktør.

Det er din viden og faglighed, der sammen med vores forlagskundskab og markedskontakter skaber den gode bog. Derfor vægter vi det tætte samarbejde mellem forfatter og forlag højt. Vi benytter ofte fagkonsulenter på vores udgivelser og bruger også fagfællebedømmelse, når det er relevant. Undervejs i processen får du kontakt med en forlagsredaktør, en manuskriptredaktør og en fra vores kommunikations- og marketingafdeling.

Vi har udgivet lærebøger i mange år, så vi kender de potentielle målgrupper, fx undervisere og pensumsættere i hele landet. I god tid inden udgivelsen planlægger vores kommunikations- og marketingafdeling i samarbejde med dig, hvordan vi bedst muligt får sendt bogen ud i verden. Du bliver tidligt inddraget i processen, og vi vil meget gerne høre dine forslag og ideer.

►Hent vores forfatter- og antologivejledning
En bog skal igennem en række processer og arbejdsgange, inden den udkommer. Vi har lavet en guide til forfattere og antologiredaktører, som vi anbefaler dig at orientere dig i.

►Fagfællebedømmelse
En række af forlagets udgivelser gennemgår fagfællebedømmelse i henhold til Uddannelses- og Forskningsministeriets krav til BFI.

►Hvorfor udgive hos os?
Vi har opbygget et stort fagligt netværk på uddannelser landet over. Vi er grundige i vores redaktion og arbejde med bøgerne. Vores lærebøger bliver flittigt brugt af studerende, undervisere og forskere inden for en lang række fagområder.


 

right side

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Ja tak til nyhedsmails fra Samfundslitteratur