Om forlaget | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Om forlaget

Samfundslitteratur - vi gør dig klogere
Vi udgiver lærebøger og fagbøger, der gør studerende, undervisere, forskere og fagprofessionelle klogere. Vores lærebøger bliver brugt inden for en lang række fagområder og uddannelser: fra professionsuddannelser og universiteter til efteruddannelser (og på gymnasieniveau). Blandt vores udgivelser er bestsellerne Den gode opgave, Mørkelygten, Af hensyn til erhvervslivet, Snart er vi alle patienter, Statsministeren og Læring.

Vi er startet af studerende - og er til for studerende
Samfundslitteratur blev stiftet af en gruppe studerende i 1967, der ønskede at gøre viden lettilgængelig for studerende gennem veltilrettelagte, relevante og billige studiebøger. Og det er stadig det, vi stræber efter.

Derudover går dele af vores overskud også til projekter og initiativer, der forbedrer studiemiljøet fagligt eller socialt på videregående uddannelser i hele landet.

Hvert år afholder vi også Lærebogsprisen – Danmarks største faglitterære pris på 100.000 kroner.

En del af SL-fonden
Vi er en del af SL-fonden, der er en non-profit organisation, som også driver boghandlerkæden Academic Books samt en række akademiske forlag: Roskilde Universitetsforlag, Biofolia, Nyt fra Samfundsvidenskaberne, Copenhagen Business School Press, Kompendieforlaget og Forlaget Ajour.

Sidebar section

Ja tak til nyhedsmails fra Samfundslitteratur