Om forlaget | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Om forlaget

Samfundslitteratur - vi gør dig klogere
Vi udgiver fagbøger og undervisningsmaterialer, der gør studerende, undervisere og forskere klogere. Vores bøger og materialer bliver brugt indenfor en lang række fagområder og uddannelser: fra professionsuddannelser og universiteter til efteruddannelser og på gymnasieniveau. Blandt vores udgivelser er bestsellerne Den gode opgave, Mørkelygten og Læring.

Vi er startet af studerende - og er til for studerende
Samfundslitteratur blev stiftet af en gruppe studerende i 1967, der ønskede at gøre viden lettilgængelig for studerende gennem billige studiebøger. Og i dag – 52 år senere – er det stadig det, vi stræber efter.

Derudover går dele af vores overskud også til projekter og initiativer, der forbedrer studiemiljøet fagligt eller socialt på videregående uddannelser i hele landet.

Hvert år afholder vi også Lærebogsprisen - Danmarks største faglitterære pris på 100.000 kroner - samt Tippet, en studenterkonkurrence, hvor studerende kan tippe os om en fagbog, de savner, og vinde 10.000 kroner.

En del af SL-fonden
Vi er en del af SL-fonden, der er en non-profit organisation, som også driver boghandlerkæden Academic Books samt en række akademiske forlag: Roskilde Universitetsforlag, Biofolia, Nyt fra Samfundsvidenskaberne, Copenhagen Business School Press, Kompendieforlaget, Forlaget Ajour, Forlaget UCC og Forlaget Metropol

Sidebar section

Få vores nyhedsbreve