Professionsbachelor | Samfundslitteratur

Search form

Content section

Professionsbachelor

- uddannelse, kompetencer og udvikling af praksis

Bodil Nielsen (red.), Niels Grønbæk Nielsen (red.) and Niels Mølgaard (red.)

Bogen henvender sig til alle studerende, der uddanner sig til professionsbachelor. Den beskriver, hvordan man som professionsbachelor til stadighed udvikler egne kompetencer og den praksis, man er en del af.

De indledende kapitler beskriver uddannelsernes formelle rammer og deres placering i samfundet, opdateret med de seneste ændringer. De følgende...

Read more

Bogen henvender sig til alle studerende, der uddanner sig til professionsbachelor. Den beskriver, hvordan man som professionsbachelor til stadighed udvikler egne kompetencer og den praksis, man er en del af.

De indledende kapitler beskriver uddannelsernes formelle rammer og deres placering i samfundet, opdateret med de seneste ændringer. De følgende kapitler er bygget op omkring centrale professionskompetencer: refleksionskompetence, undersøgelseskompetence, udviklingskompetence, formidlingskompetence og studiekompetence. I denne anden reviderede udgave af bogen er en række kapitler kommet til, andre er fornyet, bl.a. kapitler om litteratursøgning, udviklingsprojekter, tværprofessionelt samarbejde, formidling og den nye studieaktivitetsmodel.

Bogen er skrevet af fagpersoner med særligt indblik i de kompetencer, som er relevante for alle studerende på professionsbacheloruddannelserne.

Publisher: Samfundslitteratur
Language: Dansk
Read less

Buy the book

Bog (Softcover)
2. Edition (2014), 
310 pages
Price
229,-
ISBN 9788791786624
E-bog (VitalSource)
2. Edition (2014), 
312 pages
Price
137,-
ISBN 9788791786631

Reviews

Teacher

"Bogen giver en fyldestgørende og - ikke mindst - tilgængelig indføring i, hvad det "betyder" at være professionsbachelor og hvilke kompetencer, der skal udvikles gennem studiet. Dens tværprofessionelle empiriske platforme tilbyder samtidig en indføring i de andres arbejde, hvilket er særdeles efterspurgt i praksis. Jeg har brugt den til mine studerende og deres tilbagemelding er, at bogen... Read more

Teacher

"Bogen giver en fyldestgørende og - ikke mindst - tilgængelig indføring i, hvad det "betyder" at være professionsbachelor og hvilke kompetencer, der skal udvikles gennem studiet. Dens tværprofessionelle empiriske platforme tilbyder samtidig en indføring i de andres arbejde, hvilket er særdeles efterspurgt i praksis. Jeg har brugt den til mine studerende og deres tilbagemelding er, at bogen er en "øjenåbner". De oplever at den formidler uddannelsens mål og med i en meningsgivende sammenhæng."

Anne Vibeke Plenge, lektor ved UCSJ Pædagoguddannelsen Nykøbing Falster

Read less

Sidebar section

Bestil pensumeksemplar

Er du underviser, har du mulighed for at bestille et pensumeksemplar af bogen.Free copy

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Henrik Schjerning på hs@samfundslitteratur.dk.