Ledelse af læreprocesser | Samfundslitteratur

Search form

Content section

Ledelse af læreprocesser

At lede ustyrlige forandringsprocesser

Part of the series Forlaget Metropol

Ledelse af læreprocesser sætter fokus på, hvordan lederen, i samspil med medarbejdere, kan iværksætte lære- og forandringsprocesser i egen organisation.

Foruden en teoretisk gennemgang af læring og kommunikation rummer bogen en gennemgang af metoder, som kan være velegnede at bringe i spil individuelt og fælles. Bogens afsluttende kapitel er...

Read more

Ledelse af læreprocesser sætter fokus på, hvordan lederen, i samspil med medarbejdere, kan iværksætte lære- og forandringsprocesser i egen organisation.

Foruden en teoretisk gennemgang af læring og kommunikation rummer bogen en gennemgang af metoder, som kan være velegnede at bringe i spil individuelt og fælles. Bogens afsluttende kapitel er en vejledning i, hvordan ledere og medarbejdere kan udforme egne jobprofiler i spændingsfeltet mellem jobbeskrivelse, jobudøvelse og kompetenceprofil.

Publisher: Forlaget Metropol
Language: Dansk
Illustrated: Yes
Read less

Sidebar section

Pensumeksemplarer ikke til rådighed

Det er ikke muligt at anmode om pensumeksemplarer af denne titel.

Læs mere om vores betingelser

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Lone Fredensborg på lfr@samfundslitteratur.dk.