Vor fælles viden | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Vor fælles viden

Per Lauvås og Camilla Østerberg Rump

Undervisningen ved universiteter og andre højere læreranstalter skal kontinuerligt udvikles og forbedres - det er udgangspunktet for denne bog.

Der mangler ikke erfaring, kundskab eller kreativitet. Udfordringen ligger i at gøre den individuelle viden til fælles viden og udvikle den ved at skabe fællesskab om undervisningen. Det er essensen i...

Læs mere

Undervisningen ved universiteter og andre højere læreranstalter skal kontinuerligt udvikles og forbedres - det er udgangspunktet for denne bog.

Der mangler ikke erfaring, kundskab eller kreativitet. Udfordringen ligger i at gøre den individuelle viden til fælles viden og udvikle den ved at skabe fællesskab om undervisningen. Det er essensen i kollegavejledning.

Kollegavejledning baseres på det uformelle og uforpligtende samarbejde kolleger imellem - et samarbejde, som foregår uden en forhåndsbestemt struktur og metodik.

Forfatterne er af den overbevisning, at det spontane og naturlige bør kombineres med nogen arbejdsformer, som sikrer tilstrækkelig kvalitet i denne form for vejledning: De, som deltager, skal - også i længden - opleve at udbyttet står i forhold til indsats og tidsforbrug.

Forlag: Samfundslitteratur
Sprog: Dansk
Illustreret: Ja
Skjul beskrivelse

Sidebar section

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Thomas Bestle på tb@samfundslitteratur.dk.