En grøn fremtid | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

En grøn fremtid

Introduktion til teknologiske løsninger - danske kapaciteter for grøn omstilling

Caroline Bjørn Larsen (red.)

Denne rapport søger at belyse de løsninger, der har størst potentiale til at reducere udledningen af CO2 samt de områder af dansk erhvervsliv, der har størst kapacitet til at indvirke på en bæredygtig omstilling. Rapporten er udarbejdet af Green Innovation Group i tæt samarbejde med Vækstfonden og Danmarks Grønne Investeringsfond – og den...

Læs mere

Denne rapport søger at belyse de løsninger, der har størst potentiale til at reducere udledningen af CO2 samt de områder af dansk erhvervsliv, der har størst kapacitet til at indvirke på en bæredygtig omstilling. Rapporten er udarbejdet af Green Innovation Group i tæt samarbejde med Vækstfonden og Danmarks Grønne Investeringsfond – og den er baseret på interviews med topchefer fra det danske erhvervsliv, ledende forskere fra danske universiteter og stiftere af danske grønne startups.

Målet med rapporten er at højne vidensniveauet, så læseren er klædt på til at identificere og forstå de komplekse teknologier, der findes og er under udvikling i retning af den grønne omstilling.


Bidragsydere: Joachim Høegh Almdal, Kasper Havemann, Lasse Ankerstrøm og Frederik van Deurs
Forlag: Samfundslitteratur
Sprog: Dansk
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover)
1. udgave (2021), 
204 sider
Vejl. Pris
249,-
ISBN 9788759339442
E-bog (VitalSource)
1. udgave (2021), 
204 sider
Vejl. Pris
224,-
ISBN 9788759339459

Sidebar section

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Lone Fredensborg på lfr@samfundslitteratur.dk.