Dit personlige projektlederskab | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Dit personlige projektlederskab

Dit personlige projektlederskab sætter fokus på dine handlemuligheder, når du er projekteder i en uperfekt virkelighed.

Når projektet møder virkeligheden, er det hele ikke så enkelt, som projektmodellerne foreskriver. Kompleksiteten er ofte høj, mennesker opfører sig irrationelt og tid er en luksus, du kun kan drømme om. Bogens forfatterne...

Læs mere

Dit personlige projektlederskab sætter fokus på dine handlemuligheder, når du er projekteder i en uperfekt virkelighed.

Når projektet møder virkeligheden, er det hele ikke så enkelt, som projektmodellerne foreskriver. Kompleksiteten er ofte høj, mennesker opfører sig irrationelt og tid er en luksus, du kun kan drømme om. Bogens forfatterne sætter fokus på de situationer, hvor mandatet er usikkert, målet er diffust og den daglige kamp mellem drift og projekt udfordrer. Situationer, hvor der til tider skal hugges en hæl og klippes en tå, hvis projektet skal nå i mål. I den virkelighed er det muliges kunst hverdag.

Dit personlige projektlederskab fortæller om de mange udfordringer , du støder på som projektleder,  og om hvordan du kan se indad og fokusere på, hvad du selv kan gøre gennem bevidst at styrke relationerne i og omkring projektet, træne din opfindsomhed, sige rettidigt til og fra og omfavne konflikter som en mulighed for udvikling.

"Dette er en ny bog om projektledelse, som man bliver klogere af at læse. Ikke fordi den har fundet de gyldne svar på projektlederens udfordringer, men fordi den stiller nogle rigtig gode spørgsmål, som enhver praktiker bør reflektere over for at blive god til sin metier. Mange af spørgsmålene har ikke entydige svar. Bogens recept er derfor ikke at afklare virkeligheden for projekterne, men at skærpe projektlederes opmærksomhed, mens de leder deres projekter." (Kristian Kreiner, Professor Emeritus, CBS)

Forlag: Samfundslitteratur
Sprog: Dansk
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover m. flapper)
1. udgave (2021), 
220 sider
Vejl. Pris
200,-
ISBN 9788759339480

Sidebar section

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Lone Fredensborg på lfr@samfundslitteratur.dk.