Skønheden sker | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Skønheden sker

- begivenhedens æstetik

Det der gør verden virkelig, er ikke kun kroppenes sårbarhed, teknologiernes allestedsnærvær og dødens faktum, men det at skønheden sker.

Begivenhedens væsen er - midt i al den glæde og sorg, triumf og nederlag, som den bringer os - først og fremmest skønhed. Skønheden sker og går gennem alle konstruktioner og diskurser, gennem alt...

Læs mere

Det der gør verden virkelig, er ikke kun kroppenes sårbarhed, teknologiernes allestedsnærvær og dødens faktum, men det at skønheden sker.

Begivenhedens væsen er - midt i al den glæde og sorg, triumf og nederlag, som den bringer os - først og fremmest skønhed. Skønheden sker og går gennem alle konstruktioner og diskurser, gennem alt eventmageri, som det eneste sikre vidnesbyrd om at verden findes.

Ole Fogh Kirkeby tilbyder læseren at opleve virkeligheden på en anden måde, at se vort livs centrum, begivenheden, som centrum for skønhedens kernespaltning i hvert eneste øjeblik. Således afmystificerer han både kunsten og den æstetiske filosofi.

Bogen henvender sig til alle lægmænd, akademikere, studerende, kunstnere, filosoffer, politikere, undervisere, ledere, der måtte have behov for at udskifte deres fokus på æstetik med åbenhed for skønhed.

Forlag: Samfundslitteratur
Sprog: Dansk
Illustreret: Ja
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Hardcover)
1. udgave (2007), 
671 sider
Vejl. Pris
120,-
ISBN 9788759313251

Sidebar section

Pensumeksemplar

Som underviser har du mulighed for at anmode om et pensumeksemplar af denne titel.

Anmod

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Thomas Bestle på tb@samfundslitteratur.dk.