Udspil om læring i arbejdslivet | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Udspil om læring i arbejdslivet

Udspil om læring i arbejdslivet indeholder 8 artikler skrevet af konsortiets forskere som en aktuel kortlægning af centrale problemstillinger på området.

Nogle bidrag drejer sig om praksisrettede up-to-date erfaringer om læring på arbejdspladsen, IKT-læring i arbejdslivet og samspillet mellem læring i det daglige arbejde og læring i...

Læs mere

Udspil om læring i arbejdslivet indeholder 8 artikler skrevet af konsortiets forskere som en aktuel kortlægning af centrale problemstillinger på området.

Nogle bidrag drejer sig om praksisrettede up-to-date erfaringer om læring på arbejdspladsen, IKT-læring i arbejdslivet og samspillet mellem læring i det daglige arbejde og læring i arbejdsrelaterede uddannelses- og kursusforløb.

Andre bidrag har en mere overbliksmæssig og teoretisk karakter omkring vigtige begreber som kvalificering, kompetenceudvikling og læringsrum.

Udspil om læring i arbejdslivet er en vigtig statusopgørelse over et centralt område i den aktuelle nytænkning omkring voksenuddannelse. Samtidig er den et udspil til en mere kritisk og reflekteret diskussion om læring i arbejdslivet og erhvervsrettet uddannelse i det hele taget.

Bogen både samler og udfordrer den aktuelle situation og er dermed en central udgivelse for alle, der beskæftiger sig med læring i arbejdslivet.

Forlag: Roskilde Universitetsforlag
Sprog: Dansk
Illustreret: Ja
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover)
1. udgave (2002), 
219 sider
Vejl. Pris
220,-
ISBN 9788778671769

Anmeldelser

Medier

"Lad mig afslutte med at anbefale bogen - som redaktøren også gør på bagsideomslaget - til alle, der beskæftiger sig med LÆRING I ARBEJDSLIVET.... Læs mere

Medier

"Lad mig afslutte med at anbefale bogen - som redaktøren også gør på bagsideomslaget - til alle, der beskæftiger sig med LÆRING I ARBEJDSLIVET. Antologien er værd at læse, og som det burde fremgå af anmeldelsen, fungerer den fint som udspil til modspil og kritisk diskussion om læring i arbejdslivet."

Claus Emholdt, ph.d.-stipendiat ved Psykologisk Institut ved Aarhus Universitet, i Nyhedsbrev for Center for kvalitativ metodeudvikling nr. 33, november 2002

Skjul beskrivelse

Sidebar section

Pensumeksemplar

Som underviser har du mulighed for at anmode om et pensumeksemplar af denne titel.

Anmod

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Lone Fredensborg på lfr@samfundslitteratur.dk.