Skriv debatindlæg, der bliver trykt | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Skriv debatindlæg, der bliver trykt

Sådan får du adgang til landets mest eftertragtede spalter

Hvordan omsætter du dine holdninger til overbevisende og dagsordensættende indlæg i samfundsdebatten? Og hvad skal der helt præcis til for at få spalteplads i landets største dagblade og webaviser?

Det giver bogen her svarene på.

Ved hjælp af en lang række håndgribelige råd og lærerige eksempler fra det danske debatlandskab indfører Skriv...

Læs mere

Hvordan omsætter du dine holdninger til overbevisende og dagsordensættende indlæg i samfundsdebatten? Og hvad skal der helt præcis til for at få spalteplads i landets største dagblade og webaviser?

Det giver bogen her svarene på.

Ved hjælp af en lang række håndgribelige råd og lærerige eksempler fra det danske debatlandskab indfører Skriv debatindlæg, der bliver trykt dig i kunsten at skrive holdningsbårne tekster. Bogen er både til dig, der aldrig har forfattet et debatindlæg før, og til dig, der har sendt en håndfuld afsted, der til din ærgrelse ikke er blevet trykt. Den er også til dig, der er ret ferm til skrivningen, men gerne vil have pudset håndværket af, så din sandsynlighed for at få dine holdninger publiceret bliver markant større, end den er i dag.

I bogen får du inspiration og konkrete råd om alt fra, hvordan du indkredser dine hovedbudskaber til, hvordan du kan skrive levende og sætte scenen med en fængende indledning. Du får også indblik i forfatterens ‘skudsikre debatmodel’ og bliver i stand til at pitche dine ideer og budskaber skarpt og strategisk, så selv den mest stramtandede debatredaktør kan se potentialet i dit næste indlæg.


Milla Mølgaard (f. 1985) er uddannet journalist og har mere end et årti bag sig på Dagbladet Politiken, senest som debatredaktør.
I dag er hun selvstændig medierådgiver og lever af at udbyde kurser, foredrag og individuelle masterclasses i debatskrivning og pressestrategi.

Forlag: Samfundslitteratur
Sprog: Dansk
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover m. flapper)
1. udgave (2024), 
120 sider
Vejl. Pris
160,-
ISBN 9788759345085

Sidebar section

Pensumeksemplarer ikke til rådighed

Det er ikke muligt at anmode om pensumeksemplarer af denne titel.

Læs mere om vores betingelser

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Henrik Schjerning på hs@samfundslitteratur.dk.