Interview for journalister | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Interview for journalister

Spørgeteknik, skarpvinkling og struktur

Interview for journalister handler om at stille spørgsmål. Og insistere på at få svar. Bogen anviser en række konkrete værktøjer til at skabe det bedst mulige interview i en given situation. Den henvender sig til journalister i alle typer medier og til alle, som i praksis eller teori beskæftiger sig med interview. Aktuelle eksempler fra bl.a....

Læs mere

Interview for journalister handler om at stille spørgsmål. Og insistere på at få svar. Bogen anviser en række konkrete værktøjer til at skabe det bedst mulige interview i en given situation. Den henvender sig til journalister i alle typer medier og til alle, som i praksis eller teori beskæftiger sig med interview. Aktuelle eksempler fra bl.a. elektroniske medier, aviser og net-medier supplerer og understøtter bogens praktiske anvisninger, som er baseret på Kurt Strands viden og erfaringer som interviewer og underviser i interviewteknik.

Forlag: Ajour
Sprog: Dansk
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Ajour boghandel)
3. udgave (2014), 
251 sider
Vejl. Pris
328,-
ISBN 9788792816627

Sidebar section

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Henrik Schjerning på hs@samfundslitteratur.dk.