Kompendium i fast ejendom | Samfundslitteratur

Search form

Content section

search Kig i bogen

Kompendium i fast ejendom

Fast ejendom er et emne, de fleste mennesker på et tidspunkt komme til at berøre og køb af bolig er som regel den største handel, vi indgår i vores levetid.

Formålet med dette kompendium er at give læseren et højt grundniveau i forbindelse med køb og regulering af fast ejendom. Kompendiet er hovedsageligt udarbejdet efter pensumbøgerne på...

Read more

Fast ejendom er et emne, de fleste mennesker på et tidspunkt komme til at berøre og køb af bolig er som regel den største handel, vi indgår i vores levetid.

Formålet med dette kompendium er at give læseren et højt grundniveau i forbindelse med køb og regulering af fast ejendom. Kompendiet er hovedsageligt udarbejdet efter pensumbøgerne på jura på AAU, AU og KU samt på ejendomsmægleruddannelsen, og den primære målgruppe er af denne grund jura-, erhvervsjura-, landinspektør- og ejendomsmæglerstuderende. Kompendiet vil dog også i høj grad være brugbart som opslagsværk for praktikere, der til dagligt beskæftiger sig med fast ejendom.

Kompendiet er forsynet med over 110 domme og andre eksempler fra praksis, som giver læseren en pragmatisk forståelse af reglernes anvendelse. Ligeledes er der adskillige steder i kompendiet fremhævet forhold, som ofte giver anledning til forvirring og misforståelser, og som læseren derfor særligt bør bemærke.

Publisher: Kompendieforlaget
Language: Dansk
Read less

Buy the book

Bog (Softcover m. flapper)
1. Edition (2019), 
194 pages
Price
250,-
ISBN 9788771730791

Sidebar section

Pensumeksemplarer ikke til rådighed

Det er ikke muligt at anmode om pensumeksemplarer af denne titel.

Læs mere om vores betingelser

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Henrik Schjerning på hs@samfundslitteratur.dk.