Byen i bevægelse | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Byen i bevægelse

John Andersen (red.), Malene Freudendal-Pedersen (red.), Lasse Koefoed (red.) og Jonas Larsen (red.)

Byen i bevægelse er en systematisk diskussion af nyere teoretiske og metodiske tilgange til at forstå og analysere byens tilblivelse som den kommer til udtryk gennem mobilitet, politik og performativitet.
 
Med København som empirisk udgangspunkt udfoldes diskussionerne i en række spændende studier af f.eks. Vesterbros gentrificering, vage byrum,...

Læs mere

Byen i bevægelse er en systematisk diskussion af nyere teoretiske og metodiske tilgange til at forstå og analysere byens tilblivelse som den kommer til udtryk gennem mobilitet, politik og performativitet.
 
Med København som empirisk udgangspunkt udfoldes diskussionerne i en række spændende studier af f.eks. Vesterbros gentrificering, vage byrum, tegnpirateri, fotografi, bus/bil/metro/cykel, bæredygtighed, hjemløse, fremmede og meget mere.

Bogen er essentiel læsning for studerende, forskere og praktikere inden for geografi, sociologi, design og arkitektur med interesse for byen.

Bidragsydere: Michael Søgaard Jørgensen, Louise Fabian, Maja de Neergaard, Michael Hviid Jacobsen, Kristine Juul, Katrine Hartmann-Petersen, Hanne Louise Jensen, Kirsten Simonsen, Søren Riis, Jeanett Schmidt, Henrik Nielsen, Keld Buciek, Maj Kastanje, Ole B. Jensen, Anders Lund Hansen, Troels Schultz Larsen, Carsten Schjøtt Philipsen, Lise Drewes Nielsen, Henrik Gutzon Larsen, Annette Bilfeldt, Kristine Samson, Jan Lilliendahl Larsen og Jane Widtfeldt Meged
Forlag: Roskilde Universitetsforlag
Sprog: Dansk
Illustreret: Ja
Skjul beskrivelse

Køb bogen

E-bog (E-pdf)
1. udgave (2012), 
320 sider
Vejl. Pris
69,-
ISBN 9788778674746

Sidebar section

Bestil pensumeksemplar

Er du underviser, har du mulighed for at bestille et pensumeksemplar af bogen.Gå til bestilling

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Thomas Bestle på tb@samfundslitteratur.dk.