Byen i bevægelse | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Byen i bevægelse

John Andersen (red.), Malene Freudendal-Pedersen (red.), Lasse Koefoed (red.) og Jonas Larsen (red.)

Byen i bevægelse er en systematisk diskussion af nyere teoretiske og metodiske tilgange til at forstå og analysere byens tilblivelse som den kommer til udtryk gennem mobilitet, politik og performativitet.
 
Med København som empirisk udgangspunkt udfoldes diskussionerne i en række spændende studier af f.eks. Vesterbros gentrificering, vage byrum,...

Læs mere

Byen i bevægelse er en systematisk diskussion af nyere teoretiske og metodiske tilgange til at forstå og analysere byens tilblivelse som den kommer til udtryk gennem mobilitet, politik og performativitet.
 
Med København som empirisk udgangspunkt udfoldes diskussionerne i en række spændende studier af f.eks. Vesterbros gentrificering, vage byrum, tegnpirateri, fotografi, bus/bil/metro/cykel, bæredygtighed, hjemløse, fremmede og meget mere.

Bogen er essentiel læsning for studerende, forskere og praktikere inden for geografi, sociologi, design og arkitektur med interesse for byen.

Bidragsydere: Henrik Gutzon Larsen, Jan Lilliendahl Larsen, Anders Lund Hansen, Keld Buciek, Kirsten Simonsen, Carsten Schjøtt Philipsen, Michael Hviid Jacobsen, Søren Riis, Troels Schultz Larsen, Jeanett Schmidt, Jane Widtfeldt Meged, Kristine Samson, Maj Kastanje, Hanne Louise Jensen, Henrik Nielsen, Lise Drewes Nielsen, Michael Søgaard Jørgensen, Kristine Juul, Ole B. Jensen, Katrine Hartmann-Petersen, Annette Bilfeldt, Louise Fabian og Maja de Neergaard
Forlag: Roskilde Universitetsforlag
Sprog: Dansk
Illustreret: Ja
Skjul beskrivelse

Køb bogen

E-bog (VitalSource Bookshelf)
1. udgave (2012), 
320 sider
Vejl. Pris
69,-
ISBN 9788778674746

Sidebar section

Pensumeksemplar

Som underviser har du mulighed for at anmode om et pensumeksemplar af denne titel.

Anmod

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Thomas Bestle på tb@samfundslitteratur.dk.