Byen i bevægelse | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Byen i bevægelse

John Andersen (red.), Malene Freudendal-Pedersen (red.), Lasse Koefoed (red.) og Jonas Larsen (red.)

Byen i bevægelse er en systematisk diskussion af nyere teoretiske og metodiske tilgange til at forstå og analysere byens tilblivelse som den kommer til udtryk gennem mobilitet, politik og performativitet.
 
Med København som empirisk udgangspunkt udfoldes diskussionerne i en række spændende studier af f.eks. Vesterbros gentrificering, vage byrum,...

Læs mere

Byen i bevægelse er en systematisk diskussion af nyere teoretiske og metodiske tilgange til at forstå og analysere byens tilblivelse som den kommer til udtryk gennem mobilitet, politik og performativitet.
 
Med København som empirisk udgangspunkt udfoldes diskussionerne i en række spændende studier af f.eks. Vesterbros gentrificering, vage byrum, tegnpirateri, fotografi, bus/bil/metro/cykel, bæredygtighed, hjemløse, fremmede og meget mere.

Bogen er essentiel læsning for studerende, forskere og praktikere inden for geografi, sociologi, design og arkitektur med interesse for byen.

Bidragsydere: Annette Bilfeldt, Maj Kastanje, Lise Drewes Nielsen, Jane Widtfeldt Meged, Michael Søgaard Jørgensen, Kristine Juul, Ole B. Jensen, Katrine Hartmann-Petersen, Kristine Samson, Søren Riis, Jeanett Schmidt, Hanne Louise Jensen, Henrik Nielsen, Troels Schultz Larsen, Michael Hviid Jacobsen, Carsten Schjøtt Philipsen, Jan Lilliendahl Larsen, Kirsten Simonsen, Keld Buciek, Anders Lund Hansen, Maja de Neergaard, Louise Fabian og Henrik Gutzon Larsen
Forlag: Roskilde Universitetsforlag
Sprog: Dansk
Illustreret: Ja
Skjul beskrivelse

Køb bogen

E-bog (VitalSource Bookshelf)
1. udgave (2012), 
320 sider
Vejl. Pris
69,-
ISBN 9788778674746

Sidebar section

Pensumeksemplar

Som underviser har du mulighed for at anmode om et pensumeksemplar af denne titel.

Anmod

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Thomas Bestle på tb@samfundslitteratur.dk.