Scribo version 4 | Samfundslitteratur

Search form

Content section

Scribo version 4

Problemformulerings- og litteratursøgningsværktøj

Scribo er et online problemformulerings- og litteratursøgningsværktøj, der hjælper den studerende med at få overblik over og komme godt i gang med opgaveskrivningen.  

Scribo består af en spørgeguide, en ordbog over centrale begreber, forklaringer, eksempler og henvisninger til resurser, som den studerende kan bruge undervejs i...

Read more

Scribo er et online problemformulerings- og litteratursøgningsværktøj, der hjælper den studerende med at få overblik over og komme godt i gang med opgaveskrivningen.  

Scribo består af en spørgeguide, en ordbog over centrale begreber, forklaringer, eksempler og henvisninger til resurser, som den studerende kan bruge undervejs i opgaveprocessen.

Scribo er udviklet af Lotte Rienecker (Den gode opgave) og Gina Bay og fås nu i en ny, fjerde version. Værktøjet har fået en teknologisk og indholdsmæssig opdatering, og det er nu også tilgængeligt på tablet. Læs mere på www.scribo.dk.

Er du studerende?

  • Arbejd målrettet med dine studie- og eksamensopgaver
  • Brug 2-4 timer på Scribo, og kom godt fra start. Scribo leder dig gennem en række opgavespørgsmål, herunder til problemformulering, formål, valg af teorier og metoder, fremgangsmåde, informationssøgning, indledning og disposition
  • Brug dine svar aktivt i din opgaveformulering og indledning, eller eksportér dem, så du nemt kan sende dem til din vejleder, studiegruppe eller informationsspecialist.

Mange uddannelsesinstitutioner abonnerer allerede på Scribo. Se om du har adgang via dit studie på: www.scribo.dk/da/information

Værktøjet indholder både en dansk og en engelsk udgave. Publisher: Samfundslitteratur
Language: Dansk
Illustrated: Yes
Read less

Buy the book

Multimedie (Online produkt)
4. Edition (2015)
Price
125,-
ISBN 9788759318751

Aditional information

Sidebar section

Pensumeksemplarer ikke til rådighed

Det er ikke muligt at anmode om pensumeksemplarer af denne titel.

Læs mere om vores betingelser

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Henrik Schjerning på hs@samfundslitteratur.dk.