Et sundhedsvæsen for fremtiden | Samfundslitteratur

Search form

Content section

Et sundhedsvæsen for fremtiden

Lisbeth Aaskov Falch (red.) and Dorthe Boe Danbjørg (red.)

Sundhedsvæsenet lider!

Trods utallige forsøg, reformer og ambitioner har vi stadig ikke fundet nøglen til et velfungerende sundhedsvæsen. Ældre medicinske patienter, der ikke passer ind, teknologier, der fremmedgør, og patientforløb, der mangler sammenhæng, er blot nogle af de udfordringer, som præger sundhedsvæsnet. Dertil kommer den...

Read more

Sundhedsvæsenet lider!

Trods utallige forsøg, reformer og ambitioner har vi stadig ikke fundet nøglen til et velfungerende sundhedsvæsen. Ældre medicinske patienter, der ikke passer ind, teknologier, der fremmedgør, og patientforløb, der mangler sammenhæng, er blot nogle af de udfordringer, som præger sundhedsvæsnet. Dertil kommer den komplekse demografiske udvikling, multisygdomme, ulighed i sundhed, patient- og pårørendeinddragelse og altomvæltende pandemier.

Sundhedsudfordringerne er ikke nye, men løsningerne kan godt være det. Der er brug for nye vidensformer og realistiske løsninger, der peger ind i fremtiden.

I denne antologi tager en række sygeplejersker med forskningsbaggrund derfor udfordringen op, og sammen kommer de med bud på, hvordan vi skaber Et sundhedsvæsen for fremtiden.

Bogen henvender sig til alle, der interesserer sig for sundhedsvæsenets nutid og fremtid, herunder studerende på sundhedsfaglige uddannelser, ledere, tillidsvalgte og politikere.

 

Publisher: Samfundslitteratur
Language: Dansk
Read less

Buy the book

Bog (Softcover m. flapper)
1. Edition (2023), 
209 pages
Price
300,-
ISBN 9788759340561

Sidebar section

Pensumeksemplarer ikke til rådighed

Det er ikke muligt at anmode om pensumeksemplarer af denne titel.

Læs mere om vores betingelser

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Christine Ploug Lindberg på cpl@samfundslitteratur.dk.