Byen i bevægelse | Samfundslitteratur

Search form

Content section

Byen i bevægelse

John Andersen (red.), Malene Freudendal-Pedersen (red.), Lasse Koefoed (red.) and Jonas Larsen (red.)

Byen i bevægelse er en systematisk diskussion af nyere teoretiske og metodiske tilgange til at forstå og analysere byens tilblivelse som den kommer til udtryk gennem mobilitet, politik og performativitet.
 
Med København som empirisk udgangspunkt udfoldes diskussionerne i en række spændende studier af f.eks. Vesterbros gentrificering, vage byrum,...

Read more

Byen i bevægelse er en systematisk diskussion af nyere teoretiske og metodiske tilgange til at forstå og analysere byens tilblivelse som den kommer til udtryk gennem mobilitet, politik og performativitet.
 
Med København som empirisk udgangspunkt udfoldes diskussionerne i en række spændende studier af f.eks. Vesterbros gentrificering, vage byrum, tegnpirateri, fotografi, bus/bil/metro/cykel, bæredygtighed, hjemløse, fremmede og meget mere.

Bogen er essentiel læsning for studerende, forskere og praktikere inden for geografi, sociologi, design og arkitektur med interesse for byen.

Contributors: Troels Schultz Larsen, Søren Riis, Jeanett Schmidt, Michael Søgaard Jørgensen, Louise Fabian, Maja de Neergaard, Anders Lund Hansen, Ole B. Jensen, Henrik Nielsen, Hanne Louise Jensen, Katrine Hartmann-Petersen, Kirsten Simonsen, Kristine Juul, Annette Bilfeldt, Kristine Samson, Jane Widtfeldt Meged, Jan Lilliendahl Larsen, Michael Hviid Jacobsen, Carsten Schjøtt Philipsen, Keld Buciek, Henrik Gutzon Larsen, Maj Kastanje and Lise Drewes Nielsen
Publisher: Roskilde Universitetsforlag
Language: Dansk
Illustrated: Yes
Read less

Buy the book

E-bog (VitalSource)
1. Edition (2012), 
320 pages
Price
69,-
ISBN 9788778674746

Sidebar section

Bestil pensumeksemplar

Er du underviser, har du mulighed for at bestille et pensumeksemplar af bogen.Free copy

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Thomas Bestle på tb@samfundslitteratur.dk.