Kompendium i excel | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Kompendium i excel

Marc Murphy Bruun

Kompendiet er udarbejdet til brug for studerende på videregående uddannelser i hele Danmark, der beskæftiger sig med problemstillinger, som kan løses via Excel.

Kompendiet er opbygget sådan, at det både kan virke som et effektivt opslagsværk til eksamen og i forbindelse med opgaveløsning i al almindelighed. Kompendiets selvstændige struktur...

Læs mere

Kompendiet er udarbejdet til brug for studerende på videregående uddannelser i hele Danmark, der beskæftiger sig med problemstillinger, som kan løses via Excel.

Kompendiet er opbygget sådan, at det både kan virke som et effektivt opslagsværk til eksamen og i forbindelse med opgaveløsning i al almindelighed. Kompendiets selvstændige struktur gør også, at det generelt kan anvendes af alle med interesse for Excel. Der lægges specielt vægt på overskuelige pædagogiske vejledninger og forklaringer til rigtig mange eksamensrelevante problemstillinger.

Problemstillingerne er struktureret i bogen på en sådan måde, at læseren får et godt overblik med tilhørende step-by-step løsninger, løbende tips og endelig Excel 2007-hjælp. Endvidere findes en række quick guides , heriblandt en troubleshooter , der indeholder en oversigt over faldgruber, når du skal have hjælp til at komme videre i dine Excel-udregninger, samt en funktionsordbog, hvis du benytter Excel på andre sprog end dansk og naturligvis meget mere.

Kompendiet kan bruges både som et opslagsværk samt læses fra A til Z, såfremt læseren ønsker at få et grundigt indblik i programmets problemstillinger og relevante funktioner. Det anbefales således, at den studerende bruger kompendiet både sideløbende med undervisningen og intenst lige inden eksamen.

Forlag: SL-forlagene
Sprog: Dansk
Illustreret: Ja
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog ()
1. udgave (2008), 
153 sider
Vejl. Pris
199,-
ISBN 9788770710114

Sidebar section

Pensumeksemplarer ikke til rådighed

Det er ikke muligt at anmode om pensumeksemplarer af denne titel.

Læs mere om vores betingelser

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Thomas Bestle på tb@samfundslitteratur.dk.