Hestens ernæring | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Hestens ernæring

Digitale liv konto og Henning Staun

Hestens ernæring omsætter teoretisk viden til praktisk fodring og beskriver detaljeret, hvordan man gennem den daglige fodring tilpasser hestens foder, så det optimalt dækker hestens behov for næringsstoffer. Bogen indeholder en række tabeller over fodermidlernes indhold af næringsstoffer, som er uundværlige for alle, der skal opstille...

Læs mere

Hestens ernæring omsætter teoretisk viden til praktisk fodring og beskriver detaljeret, hvordan man gennem den daglige fodring tilpasser hestens foder, så det optimalt dækker hestens behov for næringsstoffer. Bogen indeholder en række tabeller over fodermidlernes indhold af næringsstoffer, som er uundværlige for alle, der skal opstille foderplaner.

Hestens ernæring giver mange eksempler på, hvordan fodringsforhold ser ud, både alment, men også i de tilfælde hvor der kræves ekstra, dvs. ved f.eks. avl, opdræt, gamle heste, heste under transport m.m.

Gængse danske fodermidler og fodertyper omtales med hensyn til både deres positive og negative egenskaber. Herudover gives eksempler på færdigproducerede tilskudsblandinger og deres anvendelse.

Bogen beskriver en række af de lidelser, som en forkert fodersammensætning kan medføre - og giver letforståelige anvisninger til udbedringer og forebyggelse. Hestens ernæring er både for dem, der selv har hest og dem, der arbejder med heste på et professionelt niveau, f.eks. dyrlæger og beridere.

Forlag: Biofolia
Sprog: Dansk
Illustreret: Ja
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover)
1. udgave (2004), 
203 sider
Vejl. Pris
275,-
ISBN 9788791319105
E-bog (VitalSource Bookshelf)
1. udgave (2004), 
203 sider
Vejl. Pris
150,-
ISBN 9788770420174

Sidebar section

Pensumeksemplar

Som underviser har du mulighed for at anmode om et digitalt pensumeksemplar af denne titel.

Anmod om e-bog

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Christian Vedel Melsen på cvm@samfundslitteratur.dk.