Kompendium i Farmaci I | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

search Kig i bogen

Kompendium i Farmaci I

Flydende og Halvfaste lægemidler

Dette kompendium fokuserer på de fundamentelle opgavetyper i Farmaci I – halvfaste og flydende formuleringer – på Københavns Universitet. Kompendiet beskriver kort processen fra ide til produkt og den nødvendige teori for de forskellige områder indenfor farmaci I. Kompendiet indeholder flere eksempler på opgaver og de forskellige variationer...

Læs mere

Dette kompendium fokuserer på de fundamentelle opgavetyper i Farmaci I – halvfaste og flydende formuleringer – på Københavns Universitet. Kompendiet beskriver kort processen fra ide til produkt og den nødvendige teori for de forskellige områder indenfor farmaci I. Kompendiet indeholder flere eksempler på opgaver og de forskellige variationer af samme opgaver og er yderligere suppleret med et opslagsværk over de forskellige hjælpestoffer, der kan benyttes.

De berørte emner i dette kompendium indeholder blandt andet: de forskellige administrationsveje, ADME, biotilgængelighed, kinetik, opløselighed, permeabilitet, Lipinski’s Rule of 5, de forskellige typer af flydende og halvfaste formulering, samt Ph. Eur.-kravene.

Kompendiet afrundes med en række gode råd til eksamen. Det er skrevet for at skabe overblik over den afsluttende prøve med eksempler på eksamensopgaver, og er derfor en stor hjælp til den studerende både inden, op til og under eksamen.

Forlag: Kompendieforlaget
Sprog: Dansk
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover m. flapper)
1. udgave (2021), 
200 sider
Vejl. Pris
210,-
ISBN 9788771731064
E-bog (VitalSource Bookshelf)
1. udgave (2021), 
200 sider
Vejl. Pris
189,-
ISBN 9788771731187

Sidebar section

Pensumeksemplarer ikke til rådighed

Det er ikke muligt at anmode om pensumeksemplarer af denne titel.

Læs mere om vores betingelser

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Christian Vedel Melsen på cvm@samfundslitteratur.dk.