Kompendium i sundhedsret | Samfundslitteratur

Search form

Content section

Kompendium i sundhedsret

Formålet med dette kompendium er at give de studerende mulighed for at skabe sig et hurtigt overblik over pensum i kursusfaget Sundhedsret ved Københavns Universitet.  

Kompendiet er i høj grad bygget op omkring lærebogen Sundhed og Jura af Mette Hartlev, Ulla Hybel og Peter Bak Mortensen (1. udgave).   På grund af dets selvstændige struktur,...

Read more

Formålet med dette kompendium er at give de studerende mulighed for at skabe sig et hurtigt overblik over pensum i kursusfaget Sundhedsret ved Københavns Universitet.  

Kompendiet er i høj grad bygget op omkring lærebogen Sundhed og Jura af Mette Hartlev, Ulla Hybel og Peter Bak Mortensen (1. udgave).   På grund af dets selvstændige struktur, vil det dog også kunne anvendes som hjælp til studerende ved resten af landets uddannelsesinstitutioner, hvor der er fokus på de juridiske aspekter omkring sundhedslovgivningen.   Sundhedsvæsenet har generelt stor politisk og offentlig bevågenhed, og der sker konstant løbende lovændringer og organisatoriske forandringer på området.

Det er derfor yderst vigtigt, at den studerende er opmærksom på eventuelle lovændringer. Kompendiet er som lærebogen Sundhed og Jura opdateret frem til 30. juni 2013, med undtagelse af kapitel 8 omkring assisteret reproduktion, der er opdateret frem til 30. november 2013 samt kapitel 4 omkring retten til behandling i og uden for Danmark, der er opdateret frem til 1. januar 2014.

Publisher: Samfundslitteratur
Language: Dansk
Read less

Buy the book

Bog (Softcover)
1. Edition (2014), 
140 pages
Price
150,-
ISBN 9788792678744
E-bog (VitalSource Bookshelf)
1. Edition (2014), 
140 pages
Price
100,-
ISBN 9788771730005

Sidebar section

Pensumeksemplarer ikke til rådighed

Det er ikke muligt at anmode om pensumeksemplarer af denne titel.

Læs mere om vores betingelser

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Christine Ploug Lindberg på cpl@samfundslitteratur.dk.