Kompendium i Neuroanatomi og Neurofysiologi | Samfundslitteratur

Search form

Content section

search Kig i bogen

Kompendium i Neuroanatomi og Neurofysiologi

Centralnervesystemets anatomi og funktion er for mange studerende to svære emner at stifte et godt og solidt kendskab til – specielt når man skal lære det hele på kun få uger.

Kompendium i Neuroanatomi og Neurofysiologi er målrettet undervisningen i centralnervesystemets anatomi og funktion på medicin- og odontologistudiet, og har til formål...

Read more

Centralnervesystemets anatomi og funktion er for mange studerende to svære emner at stifte et godt og solidt kendskab til – specielt når man skal lære det hele på kun få uger.

Kompendium i Neuroanatomi og Neurofysiologi er målrettet undervisningen i centralnervesystemets anatomi og funktion på medicin- og odontologistudiet, og har til formål at give et pædagogisk og lettilgængeligt indblik i begge fag. Studerende fra øvrige studier og semestre, der ønsker et overblik over centralnervesystemet anatomi og/eller funktion, kan også med fordel anvende kompendiet.

Kompendiet er suppleret med en masse skræddersyede, farverige, let-genkaldelige illustrationer og huskeregler, med fokus på at hjælpe den studerende så godt igennem eksamen som muligt. Kompendium i Neuroanatomi og Neurofysiologi er et supplement til de af universitetet udbudte lærebøger, men et uundværligt værktøj i faget.

Publisher: Kompendieforlaget
Language: Dansk
Read less

Buy the book

Bog (Softcover)
1. Edition (2021), 
312 pages
Price
325,-
ISBN 9788771731095
E-bog (VitalSource Bookshelf)
1. Edition (2021), 
312 pages
Price
293,-
ISBN 9788771731262

Aditional information

Sidebar section

Pensumeksemplarer ikke til rådighed

Det er ikke muligt at anmode om pensumeksemplarer af denne titel.

Læs mere om vores betingelser

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Christian Vedel Melsen på cvm@samfundslitteratur.dk.