Kompendium i Endokrinologi og Reproduktion | Samfundslitteratur

Search form

Content section

Kompendium i Endokrinologi og Reproduktion

Dette kompendium har til formål at skabe overblik over emnet Endokrinologi og Reproduktion. Kompendiet er primært skrevet til medicinstuderende på bachelordelen, der har behov for et dansk, pædagogisk og fyldestgørende alternativ til de store fysiologibøger. Forfatteren af dette kompendium har i flere år undervist ved ASPIRI A/S’... Read more
Dette kompendium har til formål at skabe overblik over emnet Endokrinologi og Reproduktion. Kompendiet er primært skrevet til medicinstuderende på bachelordelen, der har behov for et dansk, pædagogisk og fyldestgørende alternativ til de store fysiologibøger. Forfatteren af dette kompendium har i flere år undervist ved ASPIRI A/S’ eksamensforberedende kurser for medicinstuderende på 5. semester ved Københavns Universitet og ved derfor, hvad der plejer at blive eksamineret i, og hvilke udfordringer den studerende typisk står overfor. I kompendiet bliver stoffet præsenteret så læsevenligt og eksamensrelevant som muligt. Kompendiet er emneinddelt og indeholder en biokemi- og fysiologidel samt regneopgaveeksempler. I kompendiet er der også inddraget kliniske tilstande, der illustrerer fysiologien, og som hjælper den studerende med at huske og forstå stoffet. Kompendiet kan med fordel bruges sammen det eksamensforberedende kursus af samme navn fra ASPIRI A/S, men kompendiet kan sagtens stå alene og anvendes uden et kursus.
Read less

Buy the book

E-bog (VitalSource Bookshelf)
1. Edition (2016), 
80 pages
Price
116,-
ISBN 9788771730470

Sidebar section

Pensumeksemplarer ikke til rådighed

Det er ikke muligt at anmode om pensumeksemplarer af denne titel.

Læs mere om vores betingelser

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Christian Vedel Melsen på cvm@samfundslitteratur.dk.