Nationaløkonomi på dansk | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Nationaløkonomi på dansk

Nationaløkonomi på dansk handler om alle nationaløkonomiske dele: Mikroøkonomi, handelsteori, makroøkonomi, vækstteori og international monetær økonomi.

At bogen er på dansk sikrer, at den studerende udvikler et dansk ordforråd inden for nationaløkonomi, samtidig med at det til tider tekniske og krævende stof gøres mere tilgængeligt....

Læs mere

Nationaløkonomi på dansk handler om alle nationaløkonomiske dele: Mikroøkonomi, handelsteori, makroøkonomi, vækstteori og international monetær økonomi.

At bogen er på dansk sikrer, at den studerende udvikler et dansk ordforråd inden for nationaløkonomi, samtidig med at det til tider tekniske og krævende stof gøres mere tilgængeligt.

Bogen er således velegnet som både lærebog og supplement til de store amerikanske lærebøger.

I denne 9. udgave af Nationaløkonomi på dansk har vi udvidet bogens vækstafsnit i makroøkonomidelen med to nye kapitler: Et kapitel om den simple Solow-model, og et kapitel om Solow-modellen med teknologisk udvikling.

Solow-modellen udgør en hjørnesten inden for vækstteorien og benyttes i dag i høj grad til at forklare, hvilke faktorer der driver og opretholder økonomisk vækst.

Se også bogen Nationaløkonomi på dansk - øvelser, hvor man finder en lang række øvelsesopgaver med tilhørende svar. Bogen er en virkelig god hjælp til at gøre nationaløkonomien sjovere og lettere at forstå.

Forlag: Samfundslitteratur
Sprog: Dansk
Illustreret: Ja
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover)
9. udgave (2008), 
445 sider
Vejl. Pris
299,-
ISBN 9788759311271

Sidebar section

Pensumeksemplar

Som underviser har du mulighed for at anmode om et pensumeksemplar af denne titel.

Anmod

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Henrik Schjerning på hs@samfundslitteratur.dk.