Løsninger og supplerende materiale til opgavesamling | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Løsninger og supplerende materiale til opgavesamling

til Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab

Løsninger og supplerende materiale er en del af lærebogsserien Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab. Serien indeholder lærebogen Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab, en Opgavesamling og Løsninger og supplerende materialer til opgavesamlingen. Som noget nyt er Løsninger og supplerende materiale oprettet som en...

Læs mere

Løsninger og supplerende materiale er en del af lærebogsserien Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab. Serien indeholder lærebogen Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab, en Opgavesamling og Løsninger og supplerende materialer til opgavesamlingen. Som noget nyt er Løsninger og supplerende materiale oprettet som en hjemmeside, hvor der også findes ekstra materiale i form af multiple-choice spørgsmål, PowerPoints og meget mere. I Opgavesamlingen er printet en unik tilgangskode, der giver adgang til denne nye hjemmeside.

www.Regnskab.Samfundslitteratur.dk

Løsninger og supplerende materiale er til støtte i løsningen af opgaverne i hæftet Opgavesamling til Introduktion til virksomhedens bogføring og regnskab. Løsninger og supplerende materiale til Opgavesamlingen understøtter indlæringen af lærebogens begreber, modeller og metode. 

Forlag: Samfundslitteratur
Sprog: Dansk
Illustreret: Ja
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Multimedie (Online produkt)
8. udgave (2020)
Vejl. Pris
ISBN 9788759337301

Sidebar section

Bestil pensumeksemplar

Er du underviser, har du mulighed for at bestille et pensumeksemplar af bogen.Gå til bestilling

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Henrik Schjerning på hs@samfundslitteratur.dk.