Læs Samfundslitteraturs e-bøger på VitalSource | Samfundslitteratur

Søgefelt

left side

Læs Samfundslitteraturs e-bøger på VitalSource

Når du fremover køber en e-bog fra Samfundslitteratur, kan du læse dem via tjenesten VitalSource.

VitalSource er en af verdens største digitale bogplatforme, som siden 1994 har solgt e-bøger i hele verden og i dag har digitale bøger fra over 1000 forskellige forlag. På verdensbasis har VitalSource over en million fakulteter på undervisningsinstitutioner tilknyttet, og tjenesten har over 5,7 millioner aktive brugere.

Læs på VitalSource Bookshelf
Når du fremover vil læse dine e-bøger fra Samfundslitteratur, sker det hos VitalSource. Dine e-bøger vil ligge på VitalSource Bookshelf.

Du kan læse bøger på Bookshelf fra VitalSources hjemmeside i din browser og/eller hente en app til din computer, din tablet eller din smartphone.

Din Bookshelf-konto fungerer som din virtuelle boghylde, hvor de e-bøger, du har købt gennem VitalSource, ligger. Du kan have så mange af dine e-bøger åbne ad gangen, som du ønsker.

Når du køber en e-bog
Når du køber en e-bog fra en af vores distributører (webboghandlere), får du tilsendt en adgangskode (Access Key) til den købte titel. Log ind på VitalSource Bookshelf, og indtast din kode i feltet ”Indløs” (Redeem). Så er titlen tilføjet til din virtuelle boghylde. Du kan læse meget mere om køb og indløsning af e-bøger på Academic Books’ hjemmeside her. Alle forlagets e-bøger sælges via VitalSource uden udløbsdato (perpetual access).

Hjælp til læsningen og studierne i Bookshelf
Bookshelf fungerer ikke kun til læsning af e-bøgerne, men giver dig en masse ekstra muligheder undervejs i læsningen. Indholdsfortegnelsen er altid lige ved hånden, og du kan nemt navigere hen til kapitler og enkelte sider. Med bogmærkefunktionen kan du altid vende tilbage til et bestemt sted i bogen. Med notefunktionen kan du highlighte tekst og tilføje noter. Billeder kan nemt forstørres, og citatfunktionen gør det muligt nemt at udfylde litteraturlister. Der er dansk brugergrænseflade, og den danske højtlæsningsfunktion gør det nemt for alle at være med!
Læs mere om alle funktionerne i Bookshelf her.

Vi tilbyder undervisereksemplarer via VitalSource
Vi kan også tilbyde undervisereksemplarer som e-bøger. Det sikrer både en hurtig levering og en mere fleksibel tilgang til titlerne på tværs af enheder for underviseren. I Bookshelf er det muligt at linke direkte til de enkelte sider i bøgerne, så undervisere fx kan angive sidetal over for de studerende.

Online og offline
Du kan læse dine bøger på to enheder samtidig. Alle e-bøger kan tilgås både online via Bookshelf, eller downloades i en ikke-delelig offline-version, hvis du vil sikre, at du som køber altid har adgang til din købte e-bog. Samtidig udelukker det muligheden for ulovlig deling af digitalt materiale. 

right side

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Ja tak til nyhedsmails fra Samfundslitteratur