Lærebogsprisen | Samfundslitteratur

Søgefelt

left side

Lærebogsprisen

Lærebogsprisen er en konkurrence, som vi her på Samfundslitteratur udskriver en gang om året. Det har vi gjort siden 2005, og det har været afsættet for mange fantastiske lærebøger. Vi kårer hvert år det bedste forslag til en lærebog. Vinderen får 100.000 kroner, og bogen bliver udgivet på Samfundslitteratur.

Er det i år, du bruger undervisningsnoterne til at skrive en bogide? Skal du (måske sammen med en kollega) virkeliggøre ideen til lærebogen, som I altid har talt om? Eller har du faktisk allerede udkastet til bogen liggende klar i skuffen? Så er det nu du skal slå til!

Lærebogsprisen er Danmarks største faglitterære pris på 100.000 kr., og du har mulighed for at vinde den på egen hånd eller i et forfatterteam. Deadline for at komme i betragtning som vinder af Lærebogsprisen 2024 er den 25. august 2024. Dit konkurrencebidrag skal indeholde dette.
 

MEN DU SKAL LIGE VIDE LIDT MERE FØRST:

Hvad er betingelserne for at deltage?
Klik på linket for at læse om målgrupper, rettigheder og udgivelsestidspunkt.

Sådan deltager du
Her kan du læse om, hvordan du deltager, og hvad dit lærebogsforslag skal indeholde for at komme i betragtning.

Hvordan bedømmes forslaget?
De indsendte forslag bedømmes af en jury. Klik for at læse mere om juryen og deres kriterier.

Tidligere vinderprojekter
Læs om de tidligere vindere af Samfundslitteraturs Lærebogspris. Lærebogsprojekterne har gennem årene været bredt og godt fordelt på fag og uddannelser.


Tilbage står at ønske held og lykke til konkurrencedeltagerne. Vi håber, at alt det ovenstående har motiveret dig til at deltage i årets konkurrence om Lærebogsprisen.

MÅ DET BEDSTE LÆREBOGSFORSLAG VINDE!

right side

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Ja tak til nyhedsmails fra Samfundslitteratur