Skabt af en kunstig intelligens? | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Skabt af en kunstig intelligens?

Udnyt computerens kreative potentiale

Algoritmer overtager i stigende grad arbejdsopgaver, som før blev varetaget af mennesker. Computerens utrættelige regnekraft og fremskridtene inden for kunstig intelligens har gjort algoritmer til uundværlige redskaber i vores liv og arbejde. Men kan algoritmer også hjælpe os i kreative arbejdsprocesser? Og kan de endda være "kreative"? Denne bog...

Læs mere

Algoritmer overtager i stigende grad arbejdsopgaver, som før blev varetaget af mennesker. Computerens utrættelige regnekraft og fremskridtene inden for kunstig intelligens har gjort algoritmer til uundværlige redskaber i vores liv og arbejde. Men kan algoritmer også hjælpe os i kreative arbejdsprocesser? Og kan de endda være "kreative"? Denne bog præsenterer de muligheder, algoritmer og nye digitale teknologier som machine learning og kunstig intelligens åbner for alle, der arbejder kreativt.

Bogens forsidebilleder er skabt af kunstig intelligens

Mads Korsgaard er psykolog med speciale i mekanismerne bag kreativitet og innovation, og Andreas Refsgaard er digital kunstner med en legende tilgang til kunstig intelligens. Ved at kombinere deres forskellige fagområder, viser forfatterne computerteknologiens kreative mulighedsrum.

De to forfattere giver deres bud på, hvordan den teknologiske udvikling og algoritmiske tænkning kan udvide rammerne for kreativt arbejde, og de introducerer nye og spændende værktøjer for mennesker, der lever af deres idéer - værktøjer som du selv kan afprøve på den tilhørende interaktive hjemmeside.

 

 

Forlag: Samfundslitteratur
Sprog: Dansk
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover)
1. udgave (2021), 
240 sider
Vejl. Pris
250,-
ISBN 9788759337257

Sidebar section

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Henrik Schjerning på hs@samfundslitteratur.dk.