Praktisk it-projektledelse | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Praktisk it-projektledelse

Praktisk it-projektledelse henvender sig til såvel nybegyndere som garvede projektledere. Bogen er et landkort over en spændende verden: ledelse af it-projekter.

Med udgangspunkt i bogens mottoer, f.eks. rettidig omhu, samtale fremmer forståelsen og forskellighed gør stærk, gennemgår bogen de discipliner som kan gøre et it-projekt til en succes....

Læs mere

Praktisk it-projektledelse henvender sig til såvel nybegyndere som garvede projektledere. Bogen er et landkort over en spændende verden: ledelse af it-projekter.

Med udgangspunkt i bogens mottoer, f.eks. rettidig omhu, samtale fremmer forståelsen og forskellighed gør stærk, gennemgår bogen de discipliner som kan gøre et it-projekt til en succes.

Bogen er spækket med små historier, anekdoter og citater, der gør den fornøjelig at læse, og som gør det let at huske pointerne, også når bogen er lagt væk.

Praktisk it-projektledelse bygger på PIP-modellen, nemlig at projektlederen skal have fokus på både Produkt, Interessenter og Proces.

Vægten lægges på de bløde sider af projektlederens arbejde, da det er altafgørende for projektets succes at projektets interessenter tilgodeses.

Med Praktisk it-projektledelse ved hånden er det - om ikke en smal sag - så dog en overkommelig opgave for den nye it-projektleder at styre uden om alle de fælder, faldgruber og farer, der er for at køre projektet, økonomien og sig selv i sænk.

Forlag: Samfundslitteratur
Sprog: Dansk
Illustreret: Ja
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Hardcover)
1. udgave (2004), 
450 sider
Vejl. Pris
498,-
ISBN 9788759311219

Sidebar section

Pensumeksemplar

Som underviser har du mulighed for at anmode om et pensumeksemplar af denne titel.

Anmod

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Lone Fredensborg på lfr@samfundslitteratur.dk.