Onlineundervisning | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Onlineundervisning

En praksisnær guide til planlægning, gennemførelse og evaluering

Hvordan engagerer du dine studerende online? Hvordan planlægger du onlineundervisning? Hvordan får du de studerende til at arbejde sammen i et digitalt læringsmiljø, og hvilke teknologier skal du bruge?

Onlineundervisning handler ikke kun om at undervise ved hjælp af strøm, kabler og elektronik. Uanset om undervisningen udelukkende foregår...

Læs mere

Hvordan engagerer du dine studerende online? Hvordan planlægger du onlineundervisning? Hvordan får du de studerende til at arbejde sammen i et digitalt læringsmiljø, og hvilke teknologier skal du bruge?

Onlineundervisning handler ikke kun om at undervise ved hjælp af strøm, kabler og elektronik. Uanset om undervisningen udelukkende foregår online, eller digitale undervisningselementer indgår i et fysisk læringsmiljø, så kræver tilrettelæggelsen af undervisningen indsigt i, hvad der engagerer de studerende. Bogen guider undervisere gennem de valg, der skal træffes.

Onlineundervisning præsenterer metoder, skemaer og tjeklister til at skabe gode onlineforløb og -aktiviteter, der sætter den studerende i centrum. Budskabet er, at dét er noget, man som underviser kan facilitere i alle undervisningsfaser – fra planlægningsfasen over gennemførselsfasen og til evalueringsfasen.

Bogen er primært en praksisnær guide til undervisere på de videregående uddannelser og pædagogiske konsulenter. Den henvender sig dog også til alle, der mangler inspiration til onlineundervisning, har behov for eller lyst til at forbedre egen praksis, eller som skal undervise online for første gang.

Forlag: Samfundslitteratur
Sprog: Dansk
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover m. flapper)
1. udgave (2022), 
160 sider
Vejl. Pris
200,-
ISBN 9788759338551

Sidebar section

Pensumeksemplar

Som underviser har du mulighed for at anmode om et pensumeksemplar af denne titel.

Anmod

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Thomas Bestle på tb@samfundslitteratur.dk.