NIS2 | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

NIS2

Strategisk, taktisk, operationelt

Arbejder du eller skal du arbejde med cybersikkerhed, it-drift og udvikling? Denne bog giver dig det nødvendige overblik over de gældende love, direktiver og best practices, der er en forudsætning for enhver organisation i Europa i dag.

Særligt NIS2 stiller store krav til organisationer – både strategisk, taktisk og operationelt, og i denne bog...

Læs mere

Arbejder du eller skal du arbejde med cybersikkerhed, it-drift og udvikling? Denne bog giver dig det nødvendige overblik over de gældende love, direktiver og best practices, der er en forudsætning for enhver organisation i Europa i dag.

Særligt NIS2 stiller store krav til organisationer – både strategisk, taktisk og operationelt, og i denne bog gennemgår Karsten Dahl Vandrup og James Hindsgavl Brink de essentielle sikkerhedskrav og paragraffer, man skal kende og implementere for at være NIS2-compliant. Bogen gennemgår de grundlæggende sikkerhedsprincipper og den grundlæggende sikkerhedsorganisation – og giver et fundament i form af ISO27001-rammeværket, som NIS2 kan opsættes på.

NIS2. Strategisk, taktisk, operationelt klæder samtidig læsere læseren på til at forstå, implementere og arbejde med it-sikkerhedsstandarder, så organisationen generelt kan opnå en modenhed, der ikke bare efterlever sikkerhedskrav til ISO27001, GDPR, NIS2 m.v., men også er med til reelt at øge sikkerhedsniveauet gennem struktureret adfærd, rutiner og teknologi.

Der er samtidig fokus på governance og compliance for at sikre, at direktion, ledere og andre beslutningstagere er klædt på til at stå i spidsen for strategien, og til at initiere de efterfølgende taktiske implementeringer gennem operationelle retningslinjer, regler og procedurer.

Bogen er et nyttigt redskab for folk, der beskæftiger sig med cybersikkerhed, it-drift og udvikling, og den er desuden velegnet som håndbog til arbejdet med kommunikation mellem medarbejdere og it-specialister inden for administration, drift og cybersikkerhed.

Forlag: Samfundslitteratur
Sprog: Dansk
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover m. flapper)
1. udgave (2024), 
320 sider
Vejl. Pris
499,-
ISBN 9788759343579

Sidebar section

Pensumeksemplarer ikke til rådighed

Det er ikke muligt at anmode om pensumeksemplarer af denne titel.

Læs mere om vores betingelser

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Lone Fredensborg på lfr@samfundslitteratur.dk.