Naturhistorisk videnskabsteori | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Naturhistorisk videnskabsteori

- paradigmer og kontroverser i evolutionsteorien

Naturhistorisk videnskabsteori - paradigmer og kontroverser i evolutionsbiologien behandler to centrale hovedtemaer: Det ene omhandler forholdet mellem videnskabsteoretisk forståelse sat op mod konkret naturvidenskabelig praksis. Det andet tema er spørgsmålet om hvilken plads den historiske dimension skal tildeles i biologien, specielt inden for...

Læs mere

Naturhistorisk videnskabsteori - paradigmer og kontroverser i evolutionsbiologien behandler to centrale hovedtemaer: Det ene omhandler forholdet mellem videnskabsteoretisk forståelse sat op mod konkret naturvidenskabelig praksis. Det andet tema er spørgsmålet om hvilken plads den historiske dimension skal tildeles i biologien, specielt inden for evolutionsbiologien.

De to hovedtemaers fællespunkt er den rolle forskellige videnskabsidealer spiller for naturvidenskabelig praksis.Naturhistorisk videnskabsteori - paradigmer og kontroverser i evoltuionsbiologien er primært skrevet som lærebog til biologistuderende. Men derudover er bogen også et indlæg i den aktuelle danske debat omkring indførelsen af videnskabsteori på naturvidenskabelige uddannelser, og bogen tjener her til at afmontere nogle af de myter om moderne videnskabsforskning, der har præget denne.

Bogen kan med stort udbytte læses af enhver, der er interesseret i evolutionsteoretiske eller videnskabsteoretiske problemstillinger.

Forlag: Biofolia
Sprog: Dansk
Illustreret: Ja
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover m. flapper)
1. udgave (2004), 
233 sider
Vejl. Pris
49,-
ISBN 9788791319143

Sidebar section

Pensumeksemplarer ikke til rådighed

Det er ikke muligt at anmode om pensumeksemplarer af denne titel.

Læs mere om vores betingelser

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Christian Vedel Melsen på cvm@samfundslitteratur.dk.