Multiteoretisk praksis i arbejdet med børn og unge | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Multiteoretisk praksis i arbejdet med børn og unge

Professionelle, der arbejder med børn og unge i udsatte positioner, møder ofte problemer, der ikke kan løses med én metode eller en simpel manual. De har brug for at kunne foretage perspektivskift i forståelsen af barnets, den unges eller familiens situation og afstemme teori og metoder i forhold til den respons, de møder. De har behov for at...

Læs mere

Professionelle, der arbejder med børn og unge i udsatte positioner, møder ofte problemer, der ikke kan løses med én metode eller en simpel manual. De har brug for at kunne foretage perspektivskift i forståelsen af barnets, den unges eller familiens situation og afstemme teori og metoder i forhold til den respons, de møder. De har behov for at kunne arbejde multiteoretisk.

Denne bog præsenterer et bredt repertoire af tilgange til arbejdet med relationer, kommunikation og forandringsprocesser, inden for det sociale og pædagogiske arbejde samt beslægtede felter. Bogen giver dels en introduktion til centrale begreber og perspektiver fra de valgte tilgange og dels en lang række eksempler på, hvordan disse kan omsættes til konkret praksis. Bogen har et gennemgående inddragelsesperspektiv, hvor børn og unge ses som aktører i egen ret.

Bogen henvender sig til fagprofessionelle og studerende, der på tværs af professionsskel arbejder med børn, unge og familier i udsatte positioner, fx socialrådgivere, pædagoger, lærere, psykologer, sundhedsplejersker og lignende.

Forlag: Samfundslitteratur
Sprog: Dansk
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Hardcover)
1. udgave (2024), 
419 sider
Vejl. Pris
398,-
ISBN 9788759340950

Sidebar section

Pensumeksemplar

Som underviser har du mulighed for at anmode om et pensumeksemplar af denne titel.

Anmod

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Thomas Bestle på tb@samfundslitteratur.dk.