Metodeguiden til akademiuddannelsen i ledelse | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Metodeguiden til akademiuddannelsen i ledelse

Margrethe Gade og Jens Vestgaard

Metodeguiden til akademiuddannelsen i ledelse guider dig gennem hele akademiuddannelsen i ledelse. Bogen giver dig overblik over metoder og teknikker, hjælper dig gennem alle obligatoriske moduler og slutter af med læringsmålene for afgangsprojektet. Guidens formål er at gøre det nemmere, sjovere og mere lærerigt at tænke i metoder som leder....

Læs mere

Metodeguiden til akademiuddannelsen i ledelse guider dig gennem hele akademiuddannelsen i ledelse. Bogen giver dig overblik over metoder og teknikker, hjælper dig gennem alle obligatoriske moduler og slutter af med læringsmålene for afgangsprojektet. Guidens formål er at gøre det nemmere, sjovere og mere lærerigt at tænke i metoder som leder. Det gælder både metoder til at forberede sig til og skrive de projekter, der er på uddannelsen, men også metoder, der kan bruges til at lede med i dagligdagen.

Guiden har en ny og alternativ tilgang til metodeundervisning: den kvalificerer og styrker din læring og kompetenceudvikling og giver dig dermed bedre muligheder for kreativitet og for at trives på uddannelsen. Den viser også vej, så du kan bruge det lærte i din egen ledelse og i din egen organisation.

Bogen har særligt fokus på akademiuddannelsen i ledelse, men den er også relevant og attraktiv for alle ledere i en kompleks, usikker og omskiftelig kontekst, hvor praktiske ledelsesproblemer skal tackles dagligt og inddrage medarbejdere og andre.

Margrethe Gade er cand.mag. og har været leder igennem en årrække. Margrethe er uddannet coach og facilitator. Hun arbejder som selvstændig konsulent, underviser og coach og har skrevet seks lærebøger til akademiuddannelsen i ledelse og Diplom i Ledelse bl.a. Det Gode Afgangsprojekt sammen med Jens Vestgaard.

Jens Vestgaard er cand.scient.pol. og M.Ed. Jens har en lang karriere som leder, og han er desuden både forsker og underviser i ledelse. Jens har skrevet en række artikler om ledelse og har skrevet Det Gode Afgangsprojekt sammen med Margrethe Gade.

Forlag: Samfundslitteratur
Sprog: Dansk
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover m. flapper)
1. udgave (2024), 
203 sider
Vejl. Pris
250,-
ISBN 9788759344699

Sidebar section

Pensumeksemplarer ikke til rådighed

Det er ikke muligt at anmode om pensumeksemplarer af denne titel.

Læs mere om vores betingelser

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Lone Fredensborg på lfr@samfundslitteratur.dk.