Lydmedier | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Lydmedier

Teori og analyse

Der er skyllet en lydbølge ind over det danske og internationale medielandskab de seneste år. Vi streamer og downloader lydfiler som aldrig før. Podcasten har i al sin mangfoldighed revitaliseret radioen, og verden over har alle aldersgrupper fået ørerne op for digitale lydbøger, lydaviser og lydbaserede afslapnings- og...

Læs mere

Der er skyllet en lydbølge ind over det danske og internationale medielandskab de seneste år. Vi streamer og downloader lydfiler som aldrig før. Podcasten har i al sin mangfoldighed revitaliseret radioen, og verden over har alle aldersgrupper fået ørerne op for digitale lydbøger, lydaviser og lydbaserede afslapnings- og meditationsapplikationer.

Lydmedier. Teori og analyse tilbyder en generel indføring i moderne digitale lydmedier og præsenterer begreber og tilgange til, hvordan vi kan analysere dem. Lydlige udtryk og lydmedier kræver andre analytiske metoder end dem, vi er vant til at anvende i analysen af billeder og tekst på grund af lydens flygtige karakter, og fordi høresansen fungerer anderledes end synssansen.

Formålet med bogen er at få læseren til at folde ørerne ud og blive en analytisk opmærksom lytter, der får en rigere oplevelse og en kvalificeret forståelse for de digitale lydmedier. Bogen henvender sig især til de videregående medie- og kommunikationsuddannelser, men kan også anvendes på højskoler og gymnasier og af andre, der interesserer sig for digitale lydmedier.

Forlag: Samfundslitteratur
Sprog: Dansk
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover m. flapper)
1. udgave (2024), 
240 sider
Vejl. Pris
275,-
ISBN 9788759338728

Sidebar section

Pensumeksemplar

Som underviser har du mulighed for at anmode om et pensumeksemplar af denne titel.

Anmod

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Henrik Schjerning på hs@samfundslitteratur.dk.