Ledelse af dagtilbud | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Ledelse af dagtilbud

Dagtilbud er ikke længere forbeholdt en mindre gruppe af børn, men er en obligatorisk del af næsten alle børns sociale liv og opvækst. Ledelse af dagtilbud handler om, hvordan lederne i de enkelte dagtilbud kan gribe de udfordringer an, som de møder lokalt i arbejdet med at leve op til den styrkede læreplans formål og intentioner. Gennem en...

Læs mere

Dagtilbud er ikke længere forbeholdt en mindre gruppe af børn, men er en obligatorisk del af næsten alle børns sociale liv og opvækst. Ledelse af dagtilbud handler om, hvordan lederne i de enkelte dagtilbud kan gribe de udfordringer an, som de møder lokalt i arbejdet med at leve op til den styrkede læreplans formål og intentioner. Gennem en række tematiske kapitler peges der på de konkrete barrierer og muligheder, ledere står over for, når de arbejder med at sikre faglig og pædagogisk kvalitet og udvikling.

Ledelse af dagtilbud er en praksisrettet og handlingsorienteret bog. Det materiale, der undervejs bruges, er både eksisterende litteratur og data fra egen forskning. Især bliver der trukket på resultater fra en større undersøgelse blandt ledere, der omfatter 126 børnehuse og 3 dagplejedistrikter.

Ledelse af dagtilbud henvender sig til ledere i dagtilbudssektoren, områdeledere og ledere i forvaltningen samt ansatte, der arbejder med lederudvikling eller har ledelsesmæssige arbejdsopgaver uden at være ansat i egentlige lederstillinger. Fx dagplejepædagoger, teamkoordinatorer, sprogansvarlige og lignende. 

Forlag: Samfundslitteratur
Sprog: Dansk
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover m. flapper)
1. udgave (2024), 
220 sider
Vejl. Pris
350,-
ISBN 9788759343135

Sidebar section

Pensumeksemplarer ikke til rådighed

Det er ikke muligt at anmode om pensumeksemplarer af denne titel.

Læs mere om vores betingelser

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Lone Fredensborg på lfr@samfundslitteratur.dk.