Kuhn versus Popper | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Kuhn versus Popper

Steve Fuller

Fuller viser med sin modstilling af Kuhn og Popper, at den for længst glemte konflikt mellem de to kæmper er sprællevende.

Med udgangspunkt i en videnskabsfilosofisk konfrontation mellem Thomas Kuhn og Karl Popper på en konference i 1965 undersøger forfatteren problemstillingen med videnskabens enorme betydning for og samtidige afhængighed af det...

Læs mere

Fuller viser med sin modstilling af Kuhn og Popper, at den for længst glemte konflikt mellem de to kæmper er sprællevende.

Med udgangspunkt i en videnskabsfilosofisk konfrontation mellem Thomas Kuhn og Karl Popper på en konference i 1965 undersøger forfatteren problemstillingen med videnskabens enorme betydning for og samtidige afhængighed af det samfund den frembringes i.

Fuller formår at sætte en række af de dagsaktuelle videnskabssociologisk spørgsmål i et nyt lys gennem sin historiske og polemiske analyse.

Kuhn versus Popper er den første af Steve Fullers bøger der er oversat til dansk.

Forlag: Forlaget Sociologi
Sprog: Dansk
Illustreret: Ja
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover)
1. udgave (2004), 
186 sider
Vejl. Pris
50,-
ISBN 9788787811811

Sidebar section

Pensumeksemplar

Som underviser har du mulighed for at anmode om et pensumeksemplar af denne titel.

Anmod

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Thomas Bestle på tb@samfundslitteratur.dk.