Kreation af narrative multimediesystemer | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Kreation af narrative multimediesystemer

Den narrative multimedieindustri er en stærkt voksende industri med et tilsvarende stigende behov for viden om kreation af narrative multimediesystemer.

I praksis sker kreation af narrative multimediesystemer ofte ved en mere eller mindre tilfældig sammenkobling af traditionelle former for medieproduktion og systemudvikling. Dette skaber nogle...

Læs mere

Den narrative multimedieindustri er en stærkt voksende industri med et tilsvarende stigende behov for viden om kreation af narrative multimediesystemer.

I praksis sker kreation af narrative multimediesystemer ofte ved en mere eller mindre tilfældig sammenkobling af traditionelle former for medieproduktion og systemudvikling. Dette skaber nogle konkrete problemer af både æstetisk og funktionel karakter.

Claus Foss Rosenstand sammenkobler de to traditioner, der ligger til grund for henholdsvis medieproduktion og systemudvikling - på den ene side en humanistisk/kommunikativ videnskabstradition og på den anden side en ingeniørmæssig/datalogisk videnskabstradition.

Han tager udgangspunkt i problemer i praksis og sætter både en moden multimedievirksomhed og et forsknings- og udviklingsforsøg under lup.

Det giver anledning til at analysere på såvel produkter, processer og teknikker som teori, metode og teknologi.

På baggrund af denne analyse ser forfatteren nærmere på, hvordan kreation af narrative multimediesystemer organiseres i praksis - i konkrete kreations-projekter og i multimedievirksomheder.Kreation af narrative multimediesystemer er en lærebog i kreation af narrative multimediesystemer og henvender sig til studerende på højere læreranstalter, der efter endt uddannelse skal arbejde med at kreere narrative multimediesystemer.

Forlag: Samfundslitteratur
Sprog: Dansk
Illustreret: Ja
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover)
1. udgave (2002), 
281 sider
Vejl. Pris
275,-
ISBN 9788759309636

Sidebar section

Bestil pensumeksemplar

Er du underviser, har du mulighed for at bestille et pensumeksemplar af bogen.Gå til bestilling

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Henrik Schjerning på hs@samfundslitteratur.dk.