Konserveringsteknik

- bind 2

Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. Bogen gennemgrå kapitelvis principperne for tørring, røgning, saltning, kemisk konservering, fermetering, varme- og strålekonservering.

Ved hver metode beskrives den anvendte teknologi, de kemisk/fysiske principper for konserveringen og endelig gives der eksempler på relevante levnedsmidler. Bogen kan anvendes både som lærebog og opslagsværk.Der er desuden et meget omfattende stikordsregister.

Se også Konserveringsteknik 1.

Køb bogen

  • Bog (Softcover)
    2. edition (2002), 380 pages
    ISBN: 9788774325789
    Studiepris
    369,-
    Buy this product
  • E-bog (Vitalsource bookshelf)
    2. edition (2013), 380 pages
    ISBN: 9788791319648
    Studiepris
    186,-
    Buy this product

Pensumeksemplar

Som underviser har du mulighed for at anmode om et digitalt pensumeksemplar af denne titel

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig!

Skriv til fagredaktør Emilie Hartmann-Petersen på ehp@samfundslitteratur.dk