Kompendium i Tings- og kreditorret | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Kompendium i Tings- og kreditorret

Kompendium i Tings- og kreditorret er udarbejdet for at skabe et overblik over pensum i faget Tings- og kreditorret, der udbydes på Københavns Universitet.

Kompendiet er rettet mod studerende på Københavns Universitet, men kan anvendes af jurastuderende fra de øvrige danske universiteter, samt alle der ønsker en pædagogisk introduktion til tings-...

Læs mere

Kompendium i Tings- og kreditorret er udarbejdet for at skabe et overblik over pensum i faget Tings- og kreditorret, der udbydes på Københavns Universitet.

Kompendiet er rettet mod studerende på Københavns Universitet, men kan anvendes af jurastuderende fra de øvrige danske universiteter, samt alle der ønsker en pædagogisk introduktion til tings- og kreditorrettens væsentligste principper.

Kompendiet anses ikke som en erstatning for fagets pensum, men som et supplement til lærebøgerne. Formålet er at hjælpe jurastuderende med at opnå en bedre forståelse af tings- og kreditorretten, herunder at systematisere lærebøgernes indhold gennem en pædagogisk fremstilling og ved hjælp af simple figurer, eksamenstips mv.

Kompendiet kan således benyttes sideløbende som supplement til læsningen samt  eksamensforberedelsen og er direkte anvendeligt til eksamenen.

Endvidere giver kompendiet de studerende en indføring i, hvordan en eksamensbesvarelse i Tings- og kreditorret bør struktureres, herunder hvilken struktur, der bør anvendes samt hvilke emner, der er påkrævede i en eksamensbesvarelse.

Forlag: Kompendieforlaget
Sprog: Dansk
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover)
1. udgave (2023), 
233 sider
Vejl. Pris
240,-
ISBN 9788771731330

Sidebar section

Pensumeksemplarer ikke til rådighed

Det er ikke muligt at anmode om pensumeksemplarer af denne titel.

Læs mere om vores betingelser

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Henrik Schjerning på hs@samfundslitteratur.dk.