Kompendium i sikkerheds- og kreditorrettigheder | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Kompendium i sikkerheds- og kreditorrettigheder

Kompendiet giver et overblik over bachelorfaget Sikkerheds- og Kreditorretigheder på Københavns Universitet. Kompendiet er primært baseret på lærebøgerne Sikkerhed i fast ejendom (2. udgave af Peter Mortensen) og Kreditorerne (2. udgave af Ulrik Rammeskow Bang-Pedersen), men også supplerende litteratur såvel som retpraksis er inddraget. I... Læs mere
Kompendiet giver et overblik over bachelorfaget Sikkerheds- og Kreditorretigheder på Københavns Universitet. Kompendiet er primært baseret på lærebøgerne Sikkerhed i fast ejendom (2. udgave af Peter Mortensen) og Kreditorerne (2. udgave af Ulrik Rammeskow Bang-Pedersen), men også supplerende litteratur såvel som retpraksis er inddraget. I forbindelse hermed er litteratur og prakis selvstændigt systematiseret på en tilgængelig og overskuelig måde, og eksempler, fremhævninger m.v. benyttes for at lette forståelsen. Kompendiet kan derfor benyttes af alle studerende, der beskæftiger sig med grundlæggende pante- og konkursret, samt andre med generel interesse for området.  

Forlag: Kompendieforlaget
Sprog: Dansk
Skjul beskrivelse

Køb bogen

E-bog (VitalSource Bookshelf)
1. udgave (2016), 
170 sider
Vejl. Pris
180,-
ISBN 9788771730487

Sidebar section

Pensumeksemplarer ikke til rådighed

Det er ikke muligt at anmode om pensumeksemplarer af denne titel.

Læs mere om vores betingelser

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Henrik Schjerning på hs@samfundslitteratur.dk.