Kompendium i Praktisk aftaleret | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Kompendium i Praktisk aftaleret

Nærværende kompendium er udarbejdet som et supplement til pensum i faget Praktisk aftaleret på den juridiske kandidatuddannelse ved Københavns Universitet. Kompendiet giver et overblik over aftaleretten i praksis og går i dybden med en række kommercielle transaktioner. Der redegøres i første omgang for aftaleregulering i generelle træk,...

Læs mere

Nærværende kompendium er udarbejdet som et supplement til pensum i faget Praktisk aftaleret på den juridiske kandidatuddannelse ved Københavns Universitet. Kompendiet giver et overblik over aftaleretten i praksis og går i dybden med en række kommercielle transaktioner. Der redegøres i første omgang for aftaleregulering i generelle træk, herunder forhandling og koncipering af aftaler, samt generelle klausuler og erklæringer, som ofte går igen i forretningsaftaler. Derpå redegøres for en række enkelte transaktioner, herunder aftaler i forbindelse med etablering og finansiering af diverse selskaber og virksomheder, leasing, factoring, arbejdsopdrag, produktion m.v. Kompendiet behandler reguleringen af aftalen fra indgåelse til ophør.

Forlag: Kompendieforlaget
Sprog: Dansk
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover)
1. udgave (2015), 
151 sider
Vejl. Pris
200,-
ISBN 9788792678669
E-bog (VitalSource Bookshelf)
1. udgave (2015), 
151 sider
Vejl. Pris
151,-
ISBN 9788771730395

Sidebar section

Pensumeksemplarer ikke til rådighed

Det er ikke muligt at anmode om pensumeksemplarer af denne titel.

Læs mere om vores betingelser

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Henrik Schjerning på hs@samfundslitteratur.dk.