Kompendium i Neuroanatomi og Neurofysiologi | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Kompendium i Neuroanatomi og Neurofysiologi

Centralnervesystemets anatomi og funktion er for mange studerende to svære emner at stifte et godt og solidt kendskab til – specielt når man skal lære det hele på kun få uger.

Kompendium i Neuroanatomi og Neurofysiologi er målrettet undervisningen i centralnervesystemets anatomi og funktion på medicin- og odontologistudiet, og har til formål...

Læs mere

Centralnervesystemets anatomi og funktion er for mange studerende to svære emner at stifte et godt og solidt kendskab til – specielt når man skal lære det hele på kun få uger.

Kompendium i Neuroanatomi og Neurofysiologi er målrettet undervisningen i centralnervesystemets anatomi og funktion på medicin- og odontologistudiet, og har til formål at give et pædagogisk og lettilgængeligt indblik i begge fag. Studerende fra øvrige studier og semestre, der ønsker et overblik over centralnervesystemet anatomi og/eller funktion, kan også med fordel anvende kompendiet.

Kompendiet er suppleret med en masse skræddersyede, farverige, let-genkaldelige illustrationer og huskeregler, med fokus på at hjælpe den studerende så godt igennem eksamen som muligt. Kompendium i Neuroanatomi og Neurofysiologi er et supplement til de af universitetet udbudte lærebøger, men et uundværligt værktøj i faget.

Forlag: Kompendieforlaget
Sprog: Dansk
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover)
1. udgave (2021), 
312 sider
Vejl. Pris
279,-
ISBN 9788771731095

Sidebar section

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Thomas Bestle på tb@samfundslitteratur.dk.