Kompendium i Metabolisk biokemi | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Kompendium i Metabolisk biokemi

Dette kompendium er til dig, der skal bruge en grundig men kortfattet, illustreret og letforståelig gennemgang af menneskets metabolisme og biokemi.

Kompendium i Metabolisk biokemi giver en grundlæggende forståelse for menneskekroppens metaboliske processer, pathways, samt regulering af disse. Metabolitter som kulhydrater, lipider, proteiner og...

Læs mere

Dette kompendium er til dig, der skal bruge en grundig men kortfattet, illustreret og letforståelig gennemgang af menneskets metabolisme og biokemi.

Kompendium i Metabolisk biokemi giver en grundlæggende forståelse for menneskekroppens metaboliske processer, pathways, samt regulering af disse. Metabolitter som kulhydrater, lipider, proteiner og nukleotiders optag, omsætning og udskillelse i kroppen, gennemgås trin for trin med illustrative figurer. Foruden de metaboliske pathways, bliver nøje udvalgte beregningsopgaver af alt fra energiforbrug og -udbytte samt regneopgaver med ernæring, enzymaktivitet og iltforbrug gennemgået.

Kompendiet er velegnet til farmaci-, odontologi-, medicin- og veterinærstuderende, samt andre med interesse for metabolisme og biokemi.

Forlag: Kompendieforlaget
Sprog: Dansk
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover)
1. udgave (2022), 
130 sider
Vejl. Pris
170,-
ISBN 9788771731392

Sidebar section

Pensumeksemplarer ikke til rådighed

Det er ikke muligt at anmode om pensumeksemplarer af denne titel.

Læs mere om vores betingelser

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Christian Vedel Melsen på cvm@samfundslitteratur.dk.