Kompendium i Kriminologi | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Kompendium i Kriminologi

Kompendium i Kriminologi henvender sig primært til jurastuderende, der skal til eksamen i faget Kriminologi. Kompendiet gennemgår nøje og pædagogisk de relevante tekster. De centrale pointer bliver beskrevet og forklaret, således at den studerende er bedre rustet til at læse teksterne og gå til eksamen. Kompendiet søger på systematisk vis at...

Læs mere

Kompendium i Kriminologi henvender sig primært til jurastuderende, der skal til eksamen i faget Kriminologi. Kompendiet gennemgår nøje og pædagogisk de relevante tekster. De centrale pointer bliver beskrevet og forklaret, således at den studerende er bedre rustet til at læse teksterne og gå til eksamen. Kompendiet søger på systematisk vis at gengive de vigtigste pointer fra pensum. Således vil alle teksterne være grundigt gennemgået samtidig med, at de vigtigste positioner og begreber forklares. Kompendiet forsøger at gengive teksterne i deres oprindelige form. Det er op til den enkelte elev at foretage en kritisk stillingtagen til teorierne, da dette ligger uden for kompendiets formål. Dette kompendium kan med fordel anvendes på andre fakulteter end det juridiske, hvor dele af det anvendte pensum er det samme. Kompendiet kan endvidere læses af alle med interesse for faget.

Forlag: Kompendieforlaget
Sprog: Dansk
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover)
1. udgave (2014), 
162 sider
Vejl. Pris
200,-
ISBN 9788792678522
E-bog (VitalSource Bookshelf)
1. udgave (2014), 
162 sider
Vejl. Pris
140,-
ISBN 9788771730340

Sidebar section

Pensumeksemplarer ikke til rådighed

Det er ikke muligt at anmode om pensumeksemplarer af denne titel.

Læs mere om vores betingelser

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Henrik Schjerning på hs@samfundslitteratur.dk.