Kompendium i Civilproces | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

search Kig i bogen

Kompendium i Civilproces

Dette kompendium har til formål at skabe et overblik over pensum i faget Civilproces. Kompendiet kan også generelt anvendes af alle med interesse inden for fagområdet.

Kompendiet er udarbejdet efter bogen Den Civil Retspleje, 5. udgave, 2020, af Ulrik Rammeskow Bang-Pedersen, Lasse Højlund Christensen og Clement Salung Petersen, der er pensum i...

Læs mere

Dette kompendium har til formål at skabe et overblik over pensum i faget Civilproces. Kompendiet kan også generelt anvendes af alle med interesse inden for fagområdet.

Kompendiet er udarbejdet efter bogen Den Civil Retspleje, 5. udgave, 2020, af Ulrik Rammeskow Bang-Pedersen, Lasse Højlund Christensen og Clement Salung Petersen, der er pensum i Civilprocesfaget på både Københavns Universitet, Århus Universitet, Syddansk Universitet og Aalborg Universitet. 

I forhold til kompendiets forrige udgave er kompendiet opdateret som følge af udgivelsen af 5. udgaven af den nævnte pensumbog, ligesom kompendiet er opdateret med seneste retspraksis og ændringer i retstilstanden.

Kompendiet kan anvendes i forbindelse med løsning af eksamens- og øvelsesopgaver, som supplerende læsning i løbet af semesteret og som opslagsværk ved eksamen. Det omfattende stikordsregister bidrager til denne anvendelighed.

Kompendiet er ikke at betragte som en erstatning for pensum, men bør anses som et supplement, der skaber en samlet forståelse for faget Civilproces.

Kompendiet er udarbejdet af Caroline Overgaard og er en del af Kompendieforlagets kompendieserie.

Forlag: Samfundslitteratur
Sprog: Dansk
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover)
2. udgave (2021), 
154 sider
Vejl. Pris
160,-
ISBN 9788771731156
E-bog (VitalSource Bookshelf)
2. udgave (2021), 
154 sider
Vejl. Pris
142,-
ISBN 9788771731224

Sidebar section

Pensumeksemplarer ikke til rådighed

Det er ikke muligt at anmode om pensumeksemplarer af denne titel.

Læs mere om vores betingelser

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Henrik Schjerning på hs@samfundslitteratur.dk.