Forstå din arbejdsidentitet | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Forstå din arbejdsidentitet

Engang fik vi fortalt, hvad der skulle til for at klare sig på et arbejdsmarked. Det gør vi ikke længere. Det er noget, vi selv må finde ud af - og det har vi utrolig svært ved. Faktisk så svært, at mange af os aldrig rigtig får udviklet en arbejdsidentitet og bliver bevidste om, hvad det egentlig er, vi er gode til. Samtidig har vi også fået...

Læs mere

Engang fik vi fortalt, hvad der skulle til for at klare sig på et arbejdsmarked. Det gør vi ikke længere. Det er noget, vi selv må finde ud af - og det har vi utrolig svært ved. Faktisk så svært, at mange af os aldrig rigtig får udviklet en arbejdsidentitet og bliver bevidste om, hvad det egentlig er, vi er gode til. Samtidig har vi også fået sværere ved at tage ejerskab over og føle os i kontrol, når vi arbejder.

Billy Adamsen har, med udgangspunkt i sin mangeårige sprogpsykologiske forskning i arbejdsidentitet og talent, udviklet en test, som kan gøre os lidt klogere på vores egen arbejdsidentitet. I Forstå din arbejdsidentitet præsenterer han arbejdsidentitetstesten Arbejdsidentitet Pro og forklarer, hvilke teorier og begreber der ligger bag den, hvordan den fungerer samt hvorfor den kan hjælpe hver enkelt person med at udvikle sig og blive mere bevidst om sin arbejdsidentitet. Med bogen følger også en mulighed for at teste sig selv.

Forstå din arbejdsidentitet henvender sig til alle, der ønsker at blive mere bevidst om deres egen arbejdsidentitet og til de mange ledere/HR chefer/arbejdsmarkedskonsulenter, karriererådgivere og studievejledere, som mangler en identitetstest, der helt specifikt kan bruges i en dialog med medarbejdere/klienter/studerende om deres arbejdsidentitet i forhold til job, roller, funktioner, arbejdsopgaver og karriere. Bogen og testen er også velegnede som undervisningsmateriale til undervisning i arbejdsidentitet på de mange kortere og længere videregående uddannelser, hvor der undervises i arbejdsidentitet i relation til ledelse, human ressource management, rekruttering, job og karriere og i relation til arbejdsmarkedet, beskæftigelse, arbejdsmiljø og arbejdspsykologi.


Forlag: Samfundslitteratur
Sprog: Dansk
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover m. flapper)
1. udgave (2021), 
242 sider
Vejl. Pris
299,-
ISBN 9788759338582

Sidebar section

Bestil pensumeksemplar

Er du underviser, har du mulighed for at bestille et pensumeksemplar af bogen.Gå til bestilling

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Lone Fredensborg på lfr@samfundslitteratur.dk.