Forretningsforståelse | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Forretningsforståelse

For ledere og medarbejdere

Hvad er en forretning, og hvordan skabes værdi?

Uanset om målet for en forretning er at skabe profit eller at gøre nytte, er det godt at forstå en række basale principper.

Forretningsforståelse – For ledere og medarbejdere forklarer, hvad et årsregnskab er, hvad det kan bruges til, hvorfor man arbejder med nøgletal, hvorfor det er vigtigt at...

Læs mere

Hvad er en forretning, og hvordan skabes værdi?

Uanset om målet for en forretning er at skabe profit eller at gøre nytte, er det godt at forstå en række basale principper.

Forretningsforståelse – For ledere og medarbejdere forklarer, hvad et årsregnskab er, hvad det kan bruges til, hvorfor man arbejder med nøgletal, hvorfor det er vigtigt at have styr på likviditeten, og hvorfor budgetstyring og ikke mindst budgetforståelse er et must. Bogen handler også om, hvordan man kan få finansieret en forretningside, og hvordan den bliver vurderet af dem, der eventuelt skal finansiere den - hvordan en forretning værdisættes. Bogen forklarer også, hvad ledelsesrapportering er, herunder de muligheder og faldgruber dette felt rummer.

Forretningsforståelse – For ledere og medarbejdere kan læses af alle nuværende og kommende ledere. Den kan også bruges på akademifaget "Lederens forretningsforståelse" og diplomfaget "Ledelse og økonomistyring", som begge er vigtige valgfag på ledelsesuddannelserne. Bogen er desuden tænkt som et opslagsværk på tværs af alle erhvervsfag.


Forlag: Samfundslitteratur
Sprog: Dansk
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover m. flapper)
1. udgave (2021), 
200 sider
Vejl. Pris
200,-
ISBN 9788759339473

Sidebar section

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Lone Fredensborg på lfr@samfundslitteratur.dk.