Analysestrategier i sundhedsfaglige undersøgelser | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Analysestrategier i sundhedsfaglige undersøgelser

Helle Mathar (red.)

Er du studerende på en sundhedsfaglig uddannelse, og skal du i gang med en større skriftlig opgave eller sundhedsfaglig undersøgelse? Så står du over for en række metodevalg. Først skal du vælge metode til empiriindsamling, fx interview, litteraturstudier, spørgeskemaer mv. Når det er på plads, skal du vælge analysestrategi, og det hjælper...

Læs mere

Er du studerende på en sundhedsfaglig uddannelse, og skal du i gang med en større skriftlig opgave eller sundhedsfaglig undersøgelse? Så står du over for en række metodevalg. Først skal du vælge metode til empiriindsamling, fx interview, litteraturstudier, spørgeskemaer mv. Når det er på plads, skal du vælge analysestrategi, og det hjælper denne bog dig med. 

Bogen består af to dele, der i en række korte kapitler udfolder:

  • kvalitative analysestrategier, fx hermeneutisk analyse, indholdsanalyse, fænomenologisk analyse, abduktiv analyse, analyse af kvalitative litteraturstudier (del 1)
  • kvantitative analysestrategier, fx analyse af kvantitative litteraturstudier, deskriptiv statistik, analytisk statistik og analyse af interventionsstudier (del 2)

Analysestrategier i sundsfaglige undersøgelser guider dig til at vælge den rette analysestrategi til dit projekt og giver dig værktøjerne til at arbejde med analysestrategien bedst muligt.

Bidragsydere: Rikke Agnete Petersen, Frederikke Klenske, Annegrethe Nielsen, Margrethe Nielsen, Birgitte Bennich, Ida Kristiane Roelsgaard, Pernille Wodskou og Niels Sandholm Larsen
Forlag: Samfundslitteratur
Sprog: Dansk
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover m. flapper)
1. udgave (2023), 
151 sider
Vejl. Pris
180,-
ISBN 9788759339978

Sidebar section

Pensumeksemplar

Som underviser har du mulighed for at anmode om et pensumeksemplar af denne titel.

Anmod

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Christine Ploug Lindberg på cpl@samfundslitteratur.dk.