Alene med et kamera | Samfundslitteratur

Søgefelt

Content section

Alene med et kamera

Videojournalistens virkelighed

Bogen er et personligt bud på, hvordan man kan arbejde journalistisk med DV-kameraet og samtidig udnytte de fortælletekniske muligheder. DV-kameraet er ideelt til videojournalister (VJ's), som vil skabe fortællinger med vægt på autenticitet, fremdrift og forløb. Men arbejdet er samtidig kompromisets kunst, og derfor er det afgørende at lære...

Læs mere

Bogen er et personligt bud på, hvordan man kan arbejde journalistisk med DV-kameraet og samtidig udnytte de fortælletekniske muligheder. DV-kameraet er ideelt til videojournalister (VJ's), som vil skabe fortællinger med vægt på autenticitet, fremdrift og forløb. Men arbejdet er samtidig kompromisets kunst, og derfor er det afgørende at lære kameraet at kende - både muligheder og begrænsninger. I bogens første del præsenteres nye metoder og principper for, hvordan man strukturerer en tv-historie. Teorien suppleres af konkrete eksempler og erfaringer fra arbejdet som videojournalist. Bogens anden del er en grundig gennemgang af teknikken i DV-kameraet, krydret med håndgribelige fif og vejledning. Der gives også praktiske råd om, hvordan man laver det gode billede, den fine lyd og den skarpe redigering.

Forlag: Ajour
Sprog: Dansk
Skjul beskrivelse

Køb bogen

Bog (Softcover)
4. udgave (2012), 
313 sider
Vejl. Pris
348,-
ISBN 9788792816085

Sidebar section

Pensumeksemplarer ikke til rådighed

Det er ikke muligt at anmode om pensumeksemplarer af denne titel.

Læs mere om vores betingelser

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@samfundslitteratur.dk eller på telefon: 44 22 38 80.

Læs om vores persondatapolitik.

Kontakt fagredaktøren

Har du en idé til en lærebog, eller mangler der en bog inden for dit fag, hører vi gerne fra dig! Skriv til fagredaktør Henrik Schjerning på hs@samfundslitteratur.dk.